grga_pitic Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Sakra, jedeme na obed k rodicum pritelkyne...v kolik by se to pivo konalo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 No urcite vecer sesta, sedma, osma. To uz budes po obede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Sakra, jedeme na obed k rodicum pritelkyne...v kolik by se to pivo konalo ? To ti můžu říct naprosto přesně - 45 minut poté, co se dohraje zápas čtyřhry Davis cupu, takže tak nějak jak psal Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 už se těším... v kolik končí čtyřhra? si dělám prdel vím, že se tenis nehraje na třetiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Pokud se nestane něco nepředvídatelného, tak bych taky zašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Takze potvrzuji ucast na 99.99% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 No když jinak nedáte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lm Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 taky bych se zůčastnil, pivko přijde k duhu, kartáč jako obvykle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 kartáč jako obvykle? Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Žeby bieli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Koukam, ze nikdo nestanovil zacatek, takze treba 18.30, Kartac MH. - lolohh - Baker - tombed - David_B - HIFI - lm - marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Jsem trochu blby - tak se ptam - dete do jakeho kartace ? do Bileho v Porube nebo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Jsem trochu blby - tak se ptam - dete do jakeho kartace ? do Bileho v Porube nebo ? v mariánkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Bdw. Grgo, pokud zitra dorazis, vezmi tu Cinu s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Tak za hodinku tam, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Pánové, je mi líto, že jsem nemohl zajít, ale v neděli brzy odjíždím pryč, a vy kolem toho Kartáče máte nějakým podivným způsobem zamořený ovzduší či co, takže bych měl pravděpodobně problém v rozumnou dobu odjet, což fakt musím. Takže tentokrát mám smůlu. Užijte si to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 (upraveno) Pánové, díkes, bylo suprově a díky Honzovi-lolohhovi za další, v pořadí již třetí návštěvu, kdy k nám zavítal někdo z jiných končin naší republiky...A snad se mu u nás líbilo Upraveno 11. července 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Takže tentokrát mám smůlu. Užijte si to! Nicmene jsme na Tebe vzpominali v dobrem, i servirka rikala, ze tolik toho jeste nikdo nesnedl a nevypil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Jo, jo, bylo to fajn, mam u kazdeho z vas tri petky za caj. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 12. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Ja se omlouvam, z obeda jsme prijeli vcas, ale maly rval jak tur az do vecera a nemel jsem to srdce nechat s nim pritelkyni samotnou :-( je milito ze jsem Vas nevidel, ale snad priste. Grga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se