Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

jo jo taky by to bylo v pohodě, ovšem pokud by jste někde našli moji ubohoupeněženku tak sem s ní. Jinak mám v sobě dvě piva jako vyprošťováka a hurá do hajan. Mamina je naštěstí v robotě+, jsem doma s juniorem a ten už šáhl do prasátka a šel mi koupit cíga.- Ještě že máme hodné děti, asi mu pořídím k vánocům lum.teky!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Náhodou ta Stodolní není špatná. Má to svou atmosféru, což já, jako po půlnoci velice vnímavý člověk, umím ocenit. :lol:

Libe pokud ti zůstala peněženka a doklady tak určitě... fajn že jste si to užili chlapci, já chytil svého losa v tom pajzlu naproti kartáče... ;)

Odkaz ke komentáři

Tak ahoj kluci

dnes po včerejším celodenním léčení už opět v práci :thumbsup_anim:

jinak ta peněženka mně pěkně ........ to zase bude porod vše to vyřizovat znovu, Op, řidičák, techničák, karty a podobně.

Jo jo, že já si nedám poradit od zkušenějších.

A to mi připomíná že mám jednu velkou prosbu na někoho z místních členů. Zatímco jsme tak hezky pařili, doběhla mi na německém ebay jedna aukce a nakonec jsem ji vyhrál. Jenže včera jsem bohužel ráno blokoval ztracenou kartu a tak teď nemám jak zaplatit, předpokládám že karta je zablokovaná od okamžiku nahlášení ztráty.

Prostě potřebuji zaplatit 230 euro za satelit pokud možno co nejdříve. Peníze z účtu mohu převézt bez problému na jiný účet.

Pokud někdo bude ochoten pomoci tak díky moc kluci a budu velký dlužník.

Nabídku kdyžtak přes PM, nebo na tel. 605835438

Díky :helpsmilie:

Odkaz ke komentáři

Tak asi vyřešeno, díky moc Brettovi.

A jednu historku na přilepšení. Když jsme se vraceli zpět ze stodolní tak jsme ještě vlezli do herny hned vedle hotelu Paradise, jmenuje se to tam U Piráta.

Dnes jsemse tam byl po šichtě ptát, jestli tam nenašli moji peněženku, a samozřejmě že nic! Jenom mi barman říká, ha to jste vy co sem v sobotu ráno přišel s tou ulomenou lištou od venkovního osvětlení!!! Asi mi při mém vrávorání zůstala lišta v ruce, tož tam za týden musím zajít zaplatit opravu!!!

Tož tak, prostě mezinárodní ostuda. Příště jedině birell nebo manželku hezky s sebou ať mne hlídá!!!

:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Hergot ,ze ale radite ,psanci.U nas ve Varech se nam nic podobnyho nestane.Tady vylezes v noci z hospody a jediny vo co muzes zakopnput je nejaka Pugaceva nebo Voveckin.........je kecam ,vcera v noci jsem potkal nachcanyho vietnamce ,co si zpival ve sve materstine...zvlastni...edit pravopis..to mam z toho chlas..

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři

Příští týden se tam mám stavit a dozvím se kolik budu platit takže zatím nic.

Jinak Mariánkám bych se raději vyhnul ale nemůžu, bo tam pracuji a paradox je, že tam byl jeden náš klient a teď mám v robotě na denním talíři od našich alkáčů, že piju taky haha. Jenže ne v práci!!!

Ach jo to je mazac!!!!

Jinak doklady už mám náhradní na všechno!

Tož zase někdy !!! :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...