Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Pege musíš to dělat jako my alkomazáci... doklady, kreditka, peneženka doma, hospodské hodinky, klíč od bytu na krk a hotovost do kapsy...když dojde a kamarádi už do tebe nechtějí investovat mažeš domů... dobré je mít i kamaráda taxálistu, popř. nějakého hodného člena chronomagu co to má dál a zaveze tě... :D

marosh: nikdo ji nesejmul, jste prostě dva... :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo ostuda až na půdu, tohle budu dobudoucna těžko napravovat birellem.

:crying_anim:

Co se dá dělat, těším se na příští sraz haha.

Člověče, Pege, já už pár dní přemýšlím, jak se nenápadně zeptat, ale asi to nepůjde jinak než otevřeně:

Jen jsem se chtěl ujistit, že tam s tou ulomenou lištou jsem už nebyl, nebo jo?

Já jsem pevně přesvědčen, že ne a že zhruba ve 3 jsem už byl na hotelu. V 9 jsem totiž celkem přiměřeně normálně vstal, umyl, sbalil a odjel.

Jestli jo, tak je to "vokno" jak prase!

Odkaz ke komentáři

Člověče, Pege, já už pár dní přemýšlím, jak se nenápadně zeptat, ale asi to nepůjde jinak než otevřeně:

Jen jsem se chtěl ujistit, že tam s tou ulomenou lištou jsem už nebyl, nebo jo?

Já jsem pevně přesvědčen, že ne a že zhruba ve 3 jsem už byl na hotelu. V 9 jsem totiž celkem přiměřeně normálně vstal, umyl, sbalil a odjel.

Jestli jo, tak je to "vokno" jak prase!

Asi "vokno" a dokořán otevřený Libe, páč před půl 3 jsme vás s Hifim vysazovali na Stodolní... :guitar:

Odkaz ke komentáři

No nic ... Pegemu jsem se už přihlásil a už bych to asi moc dál nerozpatlával.... Tak lehce do ztracena, jo?

(Ale ty SINNy raději kontroluj průběžně i během dne! Že jsou přesný po 24 hodinách, ještě neznamená, že mezitím neklopýtnou i v řádu hodin! Nikdy nevíš!)

Odkaz ke komentáři

Jo jo já jsem vlastně taky nikde nebyl, tam byl někdo, kdo ase za mně vydával!!!

Libe děkuji za velkorysou nabídku, pokud to bude jak předpokládám záleřitort v řádu stokorun, tak to bude v pohodě.

Nicméně v sobotu se dozvím více. Včera jsem se tam byl ptát a nikdo nic nevěděl a ličta tam ještě pořád není. :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Ta opilecká chůze v sekci Humor mne přivedla na myšlenku, že tento pátek je první pátek v měsíci...to bychom se měli se sejít ne?

Nebo až druhý pátek v měsíci?

6.11. nebo 13.11.

Osobně jsem pro tento pátek, aspoň nám ten další sraz vyjde na mikuláše :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Taky jsem si vzpomel na tombeda :D

Ja bych asi mohl tak i tak.

haha norek promluvil, nevíš jak odcházím, páč tebe vždycky předtím vyneseme do tebou přivolaného auta... Mě odvádí Hifi nebo Peťa-Biker...

kluci pokud tento pátek, dorazil bych se zpožděním, pokud vůbec, příští pátek jsem plně k dispozici...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...