tombed Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Pege musíš to dělat jako my alkomazáci... doklady, kreditka, peneženka doma, hospodské hodinky, klíč od bytu na krk a hotovost do kapsy...když dojde a kamarádi už do tebe nechtějí investovat mažeš domů... dobré je mít i kamaráda taxálistu, popř. nějakého hodného člena chronomagu co to má dál a zaveze tě... marosh: nikdo ji nesejmul, jste prostě dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Myslím, že kdybychom vypsali anketu o největší překvapení a osobnost tohoto srazu, tak to Pege1012 jednoznačně vyhraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 No jo ostuda až na půdu, tohle budu dobudoucna těžko napravovat birellem. Co se dá dělat, těším se na příští sraz haha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 No jo ostuda až na půdu, tohle budu dobudoucna těžko napravovat birellem. Co se dá dělat, těším se na příští sraz haha. Člověče, Pege, já už pár dní přemýšlím, jak se nenápadně zeptat, ale asi to nepůjde jinak než otevřeně: Jen jsem se chtěl ujistit, že tam s tou ulomenou lištou jsem už nebyl, nebo jo? Já jsem pevně přesvědčen, že ne a že zhruba ve 3 jsem už byl na hotelu. V 9 jsem totiž celkem přiměřeně normálně vstal, umyl, sbalil a odjel. Jestli jo, tak je to "vokno" jak prase! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Člověče, Pege, já už pár dní přemýšlím, jak se nenápadně zeptat, ale asi to nepůjde jinak než otevřeně: Jen jsem se chtěl ujistit, že tam s tou ulomenou lištou jsem už nebyl, nebo jo? Já jsem pevně přesvědčen, že ne a že zhruba ve 3 jsem už byl na hotelu. V 9 jsem totiž celkem přiměřeně normálně vstal, umyl, sbalil a odjel. Jestli jo, tak je to "vokno" jak prase! Asi "vokno" a dokořán otevřený Libe, páč před půl 3 jsme vás s Hifim vysazovali na Stodolní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 To je nějaká blbost! To Ti ty německý hodinky musely jít špatně!?? Jak jsem potom v 9 mohl vstát a jet? No nic, raději se přihlásím Pegemu na podíl na "liště". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Spezialuhren zu Frankfurt am Main se nemýlí... holt máš prostě dost dobrý spalování!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 No nic ... Pegemu jsem se už přihlásil a už bych to asi moc dál nerozpatlával.... Tak lehce do ztracena, jo? (Ale ty SINNy raději kontroluj průběžně i během dne! Že jsou přesný po 24 hodinách, ještě neznamená, že mezitím neklopýtnou i v řádu hodin! Nikdy nevíš!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 ok budu je kontrolovat a nikde jsme nebyli... mám nejméně 10 svědků, že jsem seděl v pátek doma na prdeli a psal si s tebou SZ... ono to vyšumí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Jo jo já jsem vlastně taky nikde nebyl, tam byl někdo, kdo ase za mně vydával!!! Libe děkuji za velkorysou nabídku, pokud to bude jak předpokládám záleřitort v řádu stokorun, tak to bude v pohodě. Nicméně v sobotu se dozvím více. Včera jsem se tam byl ptát a nikdo nic nevěděl a ličta tam ještě pořád není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Ostravaci, chtel bych se vas po pocatecnim nadseni zeptat, jestli pojedete na ten nas sraz do stadtlu? Budeme rezervovat hospodu, tak se pripiste do vlakna, at vime s kolika lidma pocitat. Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Ta opilecká chůze v sekci Humor mne přivedla na myšlenku, že tento pátek je první pátek v měsíci...to bychom se měli se sejít ne? Nebo až druhý pátek v měsíci? 6.11. nebo 13.11. Osobně jsem pro tento pátek, aspoň nám ten další sraz vyjde na mikuláše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 2.11.2009 - 13:02) 338222[/snapback]Ta opilecká chůze v sekci Humor mne přivedla na myšlenku, že tento pátek je první pátek v měsíci...to bychom se měli se sejít ne? Taky jsem si vzpomel na tombeda Ja bych asi mohl tak i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Též bych dojel z toho mojeho skoroPolska. A též je mi celkem putna kdy. Záleží kolik osobniků se nahlasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Taky jsem si vzpomel na tombeda Ja bych asi mohl tak i tak. haha norek promluvil, nevíš jak odcházím, páč tebe vždycky předtím vyneseme do tebou přivolaného auta... Mě odvádí Hifi nebo Peťa-Biker... kluci pokud tento pátek, dorazil bych se zpožděním, pokud vůbec, příští pátek jsem plně k dispozici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Ahoj tento pátek ve vší slušnosti . Příští pátek sobota škola takže smůla. Ale opravdu jenom slušně!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Ahoj tento pátek ve vší slušnosti . Příští pátek sobota škola takže smůla. Ale opravdu jenom slušně!!!! jasně pege, kolik jsi ušel metrů? http://www.r2d2.euweb.cz/animace/navrat_domu.swf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Tak se sejdem tento i příští pátek Jak to tedy rozseknem? Viktore, předsedo, rozhodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 2.11.2009 - 18:57) 338353[/snapback]Viktore, předsedo, rozhodni. Hehe, copak chces ? Sejdem se pristi patek 13.11. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se