Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Ty blaho! To me nejak minulo. Proc uz tady neni cely thread fotek? Jake? Cerne, modre, carbon? Prodivery to asi nejsou, co? Zrovna dneska jsem psal Regine ohledne oranzovych Prodiveru. Kdy by mohli dodat a tak, abych na lyze s Maroshem nejel nahaty. Tak uvidime, co napise. No a co?? Jake z nich mas dojmy? Jak se nosi? Co ta rozdilna uprava tela a braceletu? Do haje, fotim, ne!?! To jsou dneska lidi. Jak bys je srovnal s tema Seikama, co jsi mel na U2?

nefotím, nemůžu to popast výstižněji a lépe a lépe nafotit než jejich bývalý majitel, před jehož recenzí smekám a taky před ním, že si na mě vzpoměl, že jsem je chtěl...http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16915&hl=stowa+seatime

jsou o o několik tříd víš než samuraie, ladí na nich všechno, tah je boží, 22mm.

HIFI: to už je tradice...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No parada. Ten vintage remen na nich vypada vytecne. No, potesil jsi me hochu. Az se sejdem, dame na stul dvoje Seatimy, dame si dva tutaje a bude pohoda.

Kdybys nekde narazil na zivou fotku oranzovych, ne melon, Prodiveru, tak si na me vzpomen. Prosmejdil jsem sit, ale nasel jsem jich silene malo. Skoro nic. Cerne uz mas ty, tak ti nechci konkurovat. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...