HIFI Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Chlapi nestíhám, dorazím později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Chlapi nestíhám, dorazím později. Nezapomen na krabicku. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Ty blaho! To me nejak minulo. Proc uz tady neni cely thread fotek? Jake? Cerne, modre, carbon? Prodivery to asi nejsou, co? Zrovna dneska jsem psal Regine ohledne oranzovych Prodiveru. Kdy by mohli dodat a tak, abych na lyze s Maroshem nejel nahaty. Tak uvidime, co napise. No a co?? Jake z nich mas dojmy? Jak se nosi? Co ta rozdilna uprava tela a braceletu? Do haje, fotim, ne!?! To jsou dneska lidi. Jak bys je srovnal s tema Seikama, co jsi mel na U2? nefotím, nemůžu to popast výstižněji a lépe a lépe nafotit než jejich bývalý majitel, před jehož recenzí smekám a taky před ním, že si na mě vzpoměl, že jsem je chtěl...http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16915&hl=stowa+seatime jsou o o několik tříd víš než samuraie, ladí na nich všechno, tah je boží, 22mm. HIFI: to už je tradice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Jsou opravdu pekne a tah na nich je naprosto dokonaly, kdybych ty hodinky neznal, radil bych je cenove min. o tridu vys. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Krabičku mám schovanou v autě, tak mi ji večer připomeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 HIFI: to už je tradice... to tombed: stejně ty rozjezdy nestoji za . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 No parada. Ten vintage remen na nich vypada vytecne. No, potesil jsi me hochu. Az se sejdem, dame na stul dvoje Seatimy, dame si dva tutaje a bude pohoda. Kdybys nekde narazil na zivou fotku oranzovych, ne melon, Prodiveru, tak si na me vzpomen. Prosmejdil jsem sit, ale nasel jsem jich silene malo. Skoro nic. Cerne uz mas ty, tak ti nechci konkurovat. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Chlapi, tak já na chvíli přijdu, bylo by mi po vás smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Info pro Ostravaky, kdo se chce jit podivat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Info pro Ostravaky, kdo se chce jit podivat. A ty tam půjdeš? Někdy přes oběd bych se tam mohl dostat, ale nechce se mi tam samotnému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 23.11.2009 - 11:20) 347035[/snapback]A ty tam půjdeš? Někdy přes oběd bych se tam mohl dostat, ale nechce se mi tam samotnému Mozna na patek bychom se mohli domluvit, zavolame si jeste, trochu nestiham. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Jeste tam melo byt Leona Nevrla - Public Relations. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 bych to viděl na pátek, odpo? domluvíme se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 taky bych se šel podívat..Ale já pujdu dopoledne asi ve čtvrtek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Nepujdete někdo ve čtvrtek dopoledne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Ja ani nevim jestli stihnu ten patek. Cinkni mi ve ctvrtek dopoledne, uvidim jak na tom budu s casem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Ok..zavolám ti..Chci tam jít hned ráno kolem 9,30.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Chci tam jít hned ráno kolem 9,30.. Tak to nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 napíšu ti ráno sms a uvidíš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se