Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Dinos je super a na ty Bečky to je kousek....tam je na čepu Radegast. Jenom bacha, je to šibeniční termín,nezapomeňte na "wilijuwky"neboli předvánoční oslavy s pracovnímy kolegy. A kdyby jste po uzavírce chtěli pokračovat, tak doporučuji Šatlavu. Sice tam nevaří, ale Radegast mají skvělý a otevřeno minimálně do pěti...jinak moje hospoda... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Baker:

to jsem rád, že nehraješ Zagorku.

No udělali jste mi samozřejmě velkou radost s tou horou, že jde za maroshem...

Salamio:

oni chachaři ostravští pojedou dom autem(autama), přes Orlau to není moc zajížďka.

A víte, co mi vrtá hlavou, proč ten synek-krajan můj-místní forumovič-ten co silně adoruje Krále Diamanta nikdy nepříjde mezi nás. Chápu, že do O-vy to je z Karviné štreka nesmírná, ale teď mu přijedete pod řiť a nevypadá to, že by skákal tři metra vysoko a následně došel...

Pro dnešel zavírám svůj hypermarket a frčím do Dinosu bukovat.

Čest práci, soudruzi.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
...oni chachaři ostravští pojedou dom autem(autama), přes Orlau to není moc zajížďka...

To nebudou pít nebo pojedou napraní?

A Diamondkinga bych taky rád poznal :).

Edit: Jestli jsem to teda správně pochopil. Asi ne. Už začínám ale chápat lolohhovo varování :).

Upraveno uživatelem salamio
Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio
Á HIFI prolomil mlčení...

Petře tam je to to dobré, dobře tam vaří(skvělý kuchař, co dělal šéfa v Imperialu třeba), ovšem na čepu mají nějaké obskurní pivo z Valmezu a to není zrovna pošušňáníčko a taky by nás hnali brzy pryč.

Já mám jako dobrou restauraci v podobném duchu, jak Kartáč, na mysli restauraci Dinos, kousek od zimáku, leč nemají web, aby jste se mohli kouknout, ale ručím za kvalitu. Na čepu Plzeň a tatarák je dobrý, jako celá kuchyň.

Je to ono?

Odkaz ke komentáři

Kluci smůla, v Dinosu se nechytáme, není to tam velké a už je tam na toto datum plno rezervací, takže naše velká kamanda se tam nikam nevejde.

Takže hledám nový kvelb podobného charakteru, kde sá dá dobře posedět, dobře popít, něco dobrého zakousnout a není to totální žumpa, kde se člověk nebojí sundat hodinky z ruky.

A jelikož začíná za Radvanicemi Sibiř čili Dálný Východ, tak to nebude věru lehké něco takového najít.

V Karviné se jen tvrdě chlastá v knajpách a pak je tu pár pofiderních pizzerií a rozumné zařízení aby člověk hledal.

Momentálně mě nic nenapadá, sakra. Přivítám další tipy od rodilých karviňáků.

P.S. Vidíte já ani nevěděl, že přeco jenom mají stránky. Z Dinosu.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Kluci smůla, v Dinosu se nechytáme, není to tam velké a už je tam na toto datum plno rezervací, takže naše velká kamanda se tam nikam nevejde.

Takže hledám nový kvelb podobného charakteru, kde sá dá dobře posedět, dobře popít, něco dobrého zakousnout a není to totální žumpa, kde se člověk nebojí sundat hodinky z ruky.

A jelikož začíná za Radvanicemi Sibiř čili Dálný Východ, tak to nebude věru lehké něco takového najít.

V Karviné se jen tvrdě chlastá v knajpách a pak je tu pár pofiderních pizzerií a rozumné zařízení aby člověk hledal.

Momentálně mě nic nenapadá, sakra. Přivítám další tipy od rodilých karviňáků.

P.S. Vidíte já ani nevěděl, že přeco jenom mají stránky. Z Dinosu.

Hele, co Ovečka na 4? Je celá renovovaná, vaří dobře, pivo je taky OK a navíc, pokud nás nebude vyloženě mooooc, tak je tam takové separé myslím naprosto perfektní. Dokonce jsem tam už i zorganizoval 2x mezinárodní schůzku trvající několik hodin s jídlem, pitím a všichni byli spokojeni. Je to separé místnost, uzavřená, přímo v hlavní části, vypadá jako malá chatka uvnitř . Pravda, velké to teda není,počítám, že tam v klidu vleze 12 lidí, při skromnosti i více. Nevím, jestli by nás bylo víc?!

mrk sem

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

A co takhle troch slevit z úrovně a vybrat třeba některou z těch, co si pamatuju? Když budeme mít pro sebe jeden celý stůl, tak bychom ty hodinky možná uchránili. Mně je to teda jedno, já žádné nemám :). Ale mohl vzít s sebou pro jistotu pepřák. Plus bych vás kryl svým rostlým tělem :).

Jestli to bude o týden dřív, tak bohužel nemůžu. Ale vypiju ten večer doma na vaši počest šest lahváčů, půl flašky fernetu a sedmičku červeného a popláču si nad vaším smutným osudem, že nebude moct být potěšeni mou přítomností :D.

Nebo co to takhle udělat někde na půl cesty mezi KA a OV? Třeba v Rychvaldu U Smetany nebo u toho Orla v Orlové? V takych prdelach by těch firemních akcí mohlo být méně.

A do jaké knajpy by se šlo? Já si pamatuju akorát Severku, Skleník, Brno, Prahu, Alfu, Kahan a Beskyd, páč jsem toto město relativně brzo opustil :guiltysmiley:.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...