Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

Tak ji vem s sebou! Takovou oslavu určitě ještě neměla! :)

A ta Severka už je moc pod úroveň? :)

Teď jsem si vzpomněl, ségra dělá účetnictví pro majitele Permonu, zkusím se poptat.

:)..to bych musel i s celou rodinou :)..Severka je fakt pod úroveň a Permon je taky těžká putyka :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník salamio
Pánové, co o den později v sobotu 19.12. cca od 18hod? Měl bych místo, hezké, na úrovni? Ale to by Vám musela ta sobota vyhovovat? Co?

Jestli bych mohl vzít ségru s přítelem, tak proč ne?

Odkaz ke komentáři

Maroshi, ani nevíš jak bych rád přišel, ale 18.12. má moje milá narozeniny... jinak ten termín je fakt brutální, pátek, před svátkama. Z těch "horších hospod" co zmíňoval Salamio snad ten Beskyd, ale zase bacha, je to v Půlnočním království :) Baron je taky dobrý, zase kousíček na Bečky, a co tak Hrádek. Sice majitel je tak trošku ko**t, ale prý tam dobře vaří. Jenom nevím co tam točí za patoky. U čápa taky není špatné. Picérie na Studentské, dobrá kuchyně-Radegast. Alabama-kuchyně nevím, Radegast. Nebo Bowling na proti lázním na osmičce-taky Radegast, kuchyně nevím. Na náměstí Zámecká vinárna-draho..draho. Společenský dům v lázních by taky nemusel být špatný. Bowling na čtyřce-fajn Radegast. Nebo taky Valentino, bývalá řecká hospoda u Okresního soudu. Dobrá kuchyně, ale Krušovice beer. Nebo taky Dvorana na Ká-4, Radegast i jídlo. Taky je čerstvě otevřená hospoda naproti Dinosu v bývalém kině Reflex-mají to číňani. Víc už mě snad ani nenapadá.. :)

To, co jsi vyjmenoval, tak z toho přicházejí do úvahy jen tři - čtyři hospy a tam jsem všude byl a bez šance. Ostatní jako Hrádek třeba, to je nepůchodné, souhlasím s tím názorem o majiteli. C.p jak lampa.

Hoši, zkusíme to valašské pivo, co?

Nebo ten přesun na sobotu, dáte to?

Odkaz ke komentáři

o mladšího brášku bych nerad přišel, a co za čárou_ v ojczyjně nic není? ani nevíte jak bych si dal Tyskie s sokom malinowym...

...ty brďo, polské piwo? No nevím, nevím...to by některá střeva nemusela dobře snášet. Jedinou celkem dobrou hospodu jsem znal v Cieszynie, naproti vstupu do ČR a teď je z ní prodejna levných bot :( Poláci jezdí na pivčo k nám :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Chlapci, chlapci, s takovou to pros... prokoučujete a nepude se nikam. Máme asi víceméně fixně dané datum. Tak pokud ten den není nic volného, připadají v úvahu dvě možnosti: slevit z nároků (mi ku.va neřikejte, že jste tak rozežrani, že byste do té Severky, Permona nebo ke Smetákovi nešli? Ale je možná pravda, že v těch podnicích neznají slovo rezervace). Nebo mimo Karvinou ? třeba ten Orel nebo něco jiného v nějaké vesnici poblíž. Co třeba Guviřov? Mohl by dovalit i kubson třeba...

Odkaz ke komentáři

já to psal, nemusíme do nóbl podniku... chci poznat pravou Karvinou... jednou v životě jsem dostal židlí do hlavy v knajpě od horníka, bylo to v Heřmanicích, to už je na Karvinsko kousek, když jsem se probral, bylo po všem, už to sbírali policajti... ne že bych chtěl dostat přes pysk znovu, ale něco živočišně divokého by bylo fajn... vyberte něco a hotovo, máte volnou ruku... nebo se vrátíme do Ov a půjdem do Vítkovic k Mrkvě nebo do Schöntala ať je řiť...

Odkaz ke komentáři

Kucí, pokuď to bude pokračovat takhle, tak bych to udělal klasicky v O-vě v tomto termínu a Karvinou přesunuli na jindy, v lednu nějak koncem.

Do nějaké mordovně typu Severa ne Permon se mi jít nechce teda, to si raději počkám na jiný termín. Ještě mám rozjednané dvě možnosti, jedna je ten Dvůr Olšiny, ale to čekám na vyjádření člena pindero, jestli tam taky není akce a pak ještě je tu možnost jít do Pralinky, tam by to šlo, teď jsem dostal ověřenou zprávu. Ale nevaří tam, na čepu Radeg a pro Bakera i desítka Ostravar...Co Vy na to? Mám tam zaleťět to rezervovat. Prostředí celkem fajn, chodím tam kvartálně na pivo o nedělích.

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

hele v Karviné je okolo dvouset různých podniků, samo včetně heren, hospod, putyk, restaurací atd...ale jedná se o to, že kluci co jsou z daleka potřebují i pojíst. Jinak kdyby nee, tak třeba útulná a příjemná hospoda je v Ráji a jmenuje se U mně..máme tam třeba srazy ze školy, nebo po různém sportu atd. Je to naproti Brna, jak je papírnictví tak nad ním v patře.

post-5298-1259851273.jpg

Odkaz ke komentáři

Fajné židle.

To myslíš vážně lollohu, tos tam musel chodit s trojkou v žíle, co já vím, tak dělali takové vyskákané tetky v mém věku(40).

To už dáááávno nejni pravda.... :-)

Kluci jestli chcete, tak já cinknu do té hospody sfajnyma židlema a dám vám vědět...pesonál znám, spolumajitel je můj kolega z práce a piwo tam mají fakt bezva..zavíračka není dokud se pije :)

Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři

lolohhu: Hele, neseď doma a přijeď zavzpomínat s námi na staré časy :) Však Ti bylo dobře tady, ne?

Moc se mi to nehodí :( Jinak v Karviné bylo krásně.

To myslíš vážně lollohu, tos tam musel chodit s trojkou v žíle, co já vím, tak dělali takové vyskákané tetky v mém věku(40).

No, jak bych to řekl. Nebyly mladší než já :D Ale 40 jim nebylo. Snad.

Odkaz ke komentáři

Když už ten Král Diamantů tady furt navrhuje cosik a sám přitom sedí hloupě doma na oslavě, tak jsem zavolal majiteli a dalo by se i nějaké jednotné jídlo domluvit, napadá jí mě třeba kuřecí špalíky po našymu kitka s chlebem, tak jak to někteří z Vás pojídají v Kartáči.

Domluvil jsem to, máme stůl pro deset a basta.

Kdybyste chtěli vědět, kde to je, tak v Karviné-N.Městě naproti fabrice Kovona. V takové velkém objektu, kde dříve byl kulturák plesový, nyní nábytek Orfa. Jsou tam dvě hospody, jedna je po schodech dolů a to je mordovňa, tam ne. Zamiřte po schodech nahoru.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...