David_B Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 to bude upgrade, ale PAM zůstanou, Stowy taky...a hlavně Davide, to bude tak nejdříve za rok... tak to jo, to je ještě moře času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Tak jsem konečně dorazil domů. Ještě jednou díky všem chlapům a dámě za fajn večer. Doufám, že jsem vás svou hudební produkcí moc neobtěžoval . Příliš příležitostí k tomu nemám, protož salamína mi to zakazuje a stydí se za mě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Salámku, bylo to v pohodě. nepřekročilo to rámec. Prostě superstar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Pánové, co takhle v pátek 22.1.2010 opět zasednout v Kartáči? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Bude mi potěšením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 (upraveno) bohužel nemůžu zaručit jestli se dostavím, vše bude záležet jak moc se ožeru den předtím na firemní akci s klienty, jakože někteří si brousí zuby a chtějí závodit... Upraveno 9. ledna 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 stejně nic nevydržíš, tys byl vždycky slabší kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 čajíčkář mě nemůže urazit...hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 jak mě příště přiveteš a odvezeš, tak čajíčkovat nebudu muhehe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Ja snad muzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 mozna bych se stavil, ale pozdeji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 mozna bych se stavil, ale pozdeji.. Vezmi Rolady, mozna uz jsem dospel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Bohužel, já vezu tchány domů o týden dřív. Aspoň pak nebudete muset druhý den k ušnímu, jako po té Karviné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 pátek 22.1.2010 v 18:00 v Kartáči: 1. David_B 2. HiFi 3. Marosh 4. Baker 5. Kulix? 6. Tombed? 7. Peta-Biker? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Vezmi Rolady, mozna uz jsem dospel Ze by? Uz zase? To snad neee.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 No jo, určitě se na chvilku stavím, ale ještě musím promyslet kdy? Máme totiž od 19 hodiny školní ples, takže buď hned z počátku, nebo později? Ale budu se těšit a vezmu Arteliery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Ze by? Uz zase? To snad neee.. Neverending story... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 Píšu si 22.1. Kdybyste se ale rozhodli to udělat už 15., bylo by to jistější - je to dřív, snáz se to plánuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 i pro mé játra by to bylo lepčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se