kulix Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2010 taky pro mě 15.1. mnohem lepší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 10. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2010 5.1. mám odpolední takže to neee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Mně je celkem jedno jestli 15.1. nebo 22.1., ale potřebuji co nejdříve vědět který termín je platný, tak se prosím dohodněte díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Ja 15-teho nemuzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 já nezaručuju 22.1., prostě buď budu nebo ne, stejně se mnou není prdel...c'e la vie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 to je fakt, aspoň za námi bude častěji chodit servírka, když je tam tombed, tak tam moc často nechodí, asi jí nevoní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 to je fakt, aspoň za námi bude častěji chodit servírka, když je tam tombed, tak tam moc často nechodí, asi jí nevoní Ale ta, co jsi ji oblboval v Kurwinie, tam asi stejně nebude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 salamio: Kdy zase přijedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 16.1. vezu tchány zpátky do Poruby, ale týden se tam asi nezdržím, musím chodit do práce . Tak zas někdy, až to vyjde . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 salamio: Moc rádi Tě zase uvidíme a hlavně uslyšíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Takže budu počítat s 22.1. Tombed to určitě zvládne, druhý sraz v řadě si nenechá ujít...i kdyby ho to mělo stát játra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2010 mi je to jedno, jen dorazím později.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Davide, udelas rezervaci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Rezervace na jméno Chronomag pátek 22.1. v 18.00 Kartáč, Mariánské Hory PS: Viktore, pokud se do pátku neprodají, vem s sebou prosím tě i ty modifikované Seika, rád bych na ně hodil okem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 QUOTE(David_B @ 19.1.2010 - 13:09) 374724[/snapback]PS: Viktore, pokud se do pátku neprodají, vem s sebou prosím tě i ty modifikované Seika, rád bych na ně hodil okem OK, to uz jste dva, kdo bude hazet ocima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Já už jsem hodil a jsou fakt pěkné! Akorát jsem se Bakerem nenechal na koupi zlomit, páč jsem chtěl, ať si je můžete na tom srazu prohlédnou taky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 nenechal na koupi zlomit Ja jsem Te nelamal, jen jsem je mel s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2010 Ja jsem Te nelamal, jen jsem je mel s sebou. To je pravda, lámání ke koupi vypadá jinak. Třeba když salamíně padly do oka ty Antea KS, to bylo lámání ke koupi . Veřejně tedy prohlašuji, že Baker při nabídce prodeje postupoval seriózně a bez použití fyzického násilí, vydírání, hrozeb banu nebo pomsty na rodinných příslušníků do pátého kolena . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Tak to bude super, to se bude na co koukat ... mod Seika, nové PO a snad i Tombed dotlačí ty Stowy, ty si musím znovu vyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 21. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2010 Taky bych se stavil, jestli dovolíte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se