Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové,

už se mi skoro rok Fortisky jen točí na kolotoči. Proto mám v úmyslu, až se k tomu rozhoupám, prodat jako balík B42 Chronograph Flieger (smetanový ciferník, modrý ručky) na nenošeným hnědým Di-Modell Crocodile Chrono http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-...Krokodil-Chrono a B42 Pilot Professional na černým žralokovi Di-Modell.

Součástí balíku je:

- modrý nerozbalený Di-Modell Jumbo 20mm

- hnědý mírně nošený 20mm Di-Modell Alligator http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-...ll-Alligator-KN

- zelený Di-Modell Shark 20mm http://www.chronoshop.cz/katalog/remen-Di-...hark-waterproof

- mírně nošený původní řemen Fortis

- nová sada náhradních stěžejek Fortis v ceně mezi 700 a 800 Kč

- nikdy nerozbalený kalendář Chronomag 2010 (koupil jsem jeden navíc pro všechny případy)

- nikdy nerozbalený Wristwatch Annual 2010 (jeden ze zájemců odstoupil)

Chronografy jsem kupoval v kamenném obchodě v ČR koncem ledna 2008, Piloty v červenci 2007.

Jednotlivě prodávat nebudu a, až se k tomu dokopu a vyrobím inzerát, nasadím cenu 29.000 za balík.

Kdyby se to někomu zrovna nehodilo, tak těm, který znám, můžu počkat a domluvit se klidně na splátkách postupně třeba do konce roku a pod. Bezprostřední cash nepotřebuju, spíš bych měl udělat udělat domácí gesto. O něčem usilovně přemýšlím.

Tak mě napadlo, že by třeba někdo z Ostravy o tom chtěl přemýšlet. Vzal bych to s sebou a zájemce (pokud ho znám osobně) si to všechno může třeba týden nechat, aby si to promyslel, prozkoumal, vyzkoušel, aby měl čas se zamilovat, nebo ne.

Do hospody bych to s sebou asi raději netahal. (Moc chlastáte; možná jen Peta-Biker by mohl mít důvěru.) Nechal bych to v hotelu a dá se potom domluvit třeba na snídani v sobotu dopoledne.

Mohl by někdo mít zájem?

Odesláno
Libore hod sem fotky, treba z webu o jake modely se presne jedna, jen tak pro zajimavost.

Jo, ještě přidám pár brusných čtverečků - 30 mikronů, aby si nabyvatel mohl napravit škrábance, co získá. 30 mikronů na F. přesně sedí a jde to celkem snadno.

Baker, jsou to tyto:

post-1893-1264109804.jpg

post-1893-1264109888.jpg

Odesláno
Diky, vim o nekom, kdo chtel cerne chronografy, zeptam se. Zitra Ti zavolam nebo napisu.

:) Tak to už jsme dva, už jsem Liborovi psal, že mne asi chytne Fortis horečka :thumbsup_anim:

Jinak Viktore, zítra jedu autem a bez ženy, takže tě pak můžu přibrat.

Odesláno
QUOTE(David_B @ 21.1.2010 - 22:53) 376232[/snapback]
Jinak Viktore, zítra jedu autem a bez ženy, takže tě pak můžu přibrat.

Dobra zprava, stejne nemam na jizdenku :D

Jak dlouho se zdrzis ? Budes az do konce ?

Bdw. nechces nechat auto doma, odvoz pripadne zajistim.

Odesláno
Dobra zprava, stejne nemam na jizdenku :D

Jak dlouho se zdrzis ? Budes az do konce ?

Bdw. nechces nechat auto doma, odvoz pripadne zajistim.

Chtěl jsem si zachovat čistou hlavu na ty Liborovy poklady, ale do konce bych zůstal tak jak tak.

Ještě uvidím, když ti dám zítra vědět.

Odesláno (upraveno)

Protože moc chlastáte, měl jsem v plánu nechat "poklady" buď u někoho spolehlivýho (např. Peta-Biker) nebo na hotelu k převzetí u společné snídaně v sobotu ve slavným hotelu Paradise blízko Kartáče. (Zní to sice jako bordel, ale věřte, že tam pořádek je.)

Edit: Navíc jsem přece psal, že si to tam v té Ově můžete třeba týden nebo dva nechat na prozkoumání, vyzkoušení, podumání.....

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

QUOTE(David_B @ 19.1.2010 - 13:09) 374724[/snapback]
Rezervace na jméno Chronomag

pátek 22.1. v 18.00

Kartáč, Mariánské Hory

PS: Viktore, pokud se do pátku neprodají, vem s sebou prosím tě i ty modifikované Seika, rád bych na ně hodil okem

díky

Tak doufám, že to platí. sedám v Brně na kůň a jedu domů na sever, abych tam třeba nebyl sám ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...