kulix Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 už to vidím, to zase bude zvěřinec... Doufam, že pujdem na Stodolu..
Návštěvník salamio Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 ... něco vezmu. A kdybys měl prosím nějaký left hand rescue...
brett Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 S Kamilem už jsme na cestě, tak ať Vám to moc dlouho netrvá :-)
MarcelG Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 (upraveno) Kurviňoci přijedou nějak 18:30 zhruba Upraveno 14. května 2010 uživatelem MarcelG
rorda Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Hele, Kamil se stěhuje ze srazu na sraz, ne?!?
Hasňa Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Odesláno 14. května 2010 Duchem jsem tam s vami. "Zdruv!" A jelikoz pivo je spolecenska zalezitost a o samote mi chutna spise vino, nebo jednosladovka, tak zvedam cisi Faustino I 1998. Kdyz uz, tak uz.
brett Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Sakra je tu nějak mrtvo. Doufám, že jste to moc nepřehnali. Když jsem Vás opouštěl, tak jste byli všichni ještě v docela slušné kondici :-) Duchem jsem tam s vami. "Zdruv!" A jelikoz pivo je spolecenska zalezitost a o samote mi chutna spise vino, nebo jednosladovka, tak zvedam cisi Faustino I 1998. Kdyz uz, tak uz. V průběhu večera se Ti muselo silně škytnout. To když jsme připíjeli na zdraví Tvého syna Adama. Dokumentaci poskytne Kamil :-)
lib Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 neprehnali, jen zase nemuzu najit nozik na domaci pichani
Návštěvník salamio Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Tak jsem zrovna dorazil domů. Bylo to fajn jako vždycky. Hasňo, kluk bude určitě zdravý, zapili jsme ho řádně!
tombed Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 fajne a pěkne jako vždy... akorát Hasňo, nechápu proč nás Marosh nutil toho Jamesona, poté co jsme se vyfotili jak malému připíjíme na zdraví, přelít zpátky do lahve jinak fajn, opět mám nový level, mission, vision, nazývejte to jak chcete, DSSD je výzva jak cyp, a já po ní pudu jak slepice po flusu
Peta-Biker Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Jsem rád, že jsem konečně viděl na vlastní oči Damaska - musím říci, že jsou moc hezké. Jo a děkuju hlavně salámkovi a mataovi, kteří mě celej večer bavili svými fórky. Upraveno 15. května 2010 uživatelem Peta-Biker
MarcelG Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Rolex to byla pro mě pěkná tečka za fajn večerem. Ta výška je sice šílená, ale ... Rolex,no To Kulix: Nechceš sem hodit nějaké fotečky? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. května 2010 uživatelem MarcelG
Traveller Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) neprehnali, jen zase nemuzu najit nozik na domaci pichani No jen doufám, že ho nenajdou v žebrech nějakého nepřizpůsobivého jedince... Jinak už jich moc nemám, mám ti nějaké odložit? Upraveno 15. května 2010 uživatelem Traveller
lib Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 No jen doufám, že ho nenajdou v žebrech nějakého nepřizpůsobivého jedince... Jinak už jich moc nemám, mám ti nějaké odložit? Dík, ale já ho nakonec někde najdu. Jen se mi ještě nechce nic dělat.
Baker Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Dobre to bylo, Kamile, kde jsou fotky ?
Hasňa Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 (upraveno) Parada. Ci byly ty DSSD. Ja uz na ne taky stradam (zatim nastesti nestradam; a joke). Vzhledem k dalsimu krku na ziveni (diky za zapiti kluci) to asi bude trvat o par vyplat dele, ale treba na vanoce by to byl mily darek. Mam jeden dotaz, jak byste popsali soulad toho masivniho tela a relativne tenkeho tahu? Velkou cast image u Doxa 5000 dela ten masivni tah. Upraveno 15. května 2010 uživatelem Hasňa
Peta-Biker Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 To je právě problém, Hasňo, jinak jsou nádherné.
tombed Odesláno 15. května 2010 Nahlásit Odesláno 15. května 2010 Mam jeden dotaz, jak byste popsali soulad toho masivniho tela a relativne tenkeho tahu? Velkou cast image u Doxa 5000 dela ten masivni tah. koukni na fotlku co tu dal MarcelG, u kterýchkoli jiných hodinek by mě to sralo, u Rolexů ne, je to prostě jejich image...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se