PhoeniX Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Přátelé, zdravím Vás všechny. Potřebuji poradit v nelehké situaci. Potřebuji vybrat jedny hodinky z níže uvedených. Prosím o Vaše názory a hodnocení jednotlivých modelů v detailech. Pište i jednotlivé pořadí hodinek. Děkuji všem, kteří přispějí do debaty. FORTIS B-42 MARINEMASTER 200M MIDO Ocean Star Sport 200M, MIDO All Dial Diver 200M ORIS Divers Titan Date 300M TAG Heuer Aquaracer Automatic 300M Longines HydroConquest 300M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Z toho vyberu bych volil jednoznacne Mido All Dial. Ostatni me nejak moc neberou. Orisy, pravda, se mi libej, ale ty jsou zase Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 ORIS Divers Titan Date 300M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Já před časem řešil stejný (nebo velmi podobný) problém a nakonec jsem ho vyřešil viz foto. Tenkrát ještě nebyly ty Longinesy, které se mi dle obrázků teď hodně líbí, ale ve skutečnosti prý nic extra nejsou. Důvod, proč jsem se tak rozhodl byl jednoduchý, Fortisy se mi líbily nejvíc a učaroval mi jejich kovový tah, kaučuk jsem dostal darem až později. Kovový tah se mi líbí víc, kaučuk je pohodlnější. Nejméně se mi líbí (narozdíl od boo-beeka) Mida, oboje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerrys Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Tož tyto zrovna prodávám, jukni na ně http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...odám+fortis+B42 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Takto z fotek nr.1 Mido Ocean Star. Jeden z důvodů je neprofláknutost, uhlazenost (např. Fortis tak nějak moc křičí). Líbí se mi inverzní datumovka, na to dost výrobců nemyslí. Otázka je, zda jsi měl všechny na ruce? V reálu se třeba pořadí úplně zamíchá. Orisky jsou super s chronografem, to je ale asi jiná cena(viděl jsem je nejlíp za cca 36tKč). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 za mně Mido all dial - nemají lunetu a nevpadají jako klasické divery - Mida naživo vypadají velice pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Tak názory jsou to zajímavé a jsem jim rád. Na ruce jsem měl pouze ORIS a TAG Heuer. ORIS se mi zdají se svým průměrem 44MM příliš velké a ty Heuer na mě působí spíše menším dojmem. Určitě musím vyzkoušet FORTIS a Longines. Ty MIDO Ocean Star jsou na fotkách moc pěkné, ale bojím se malého průměru 40MM. Musím se rozhodovat hlavně podle ruky, mám pouhých 17CM obvod. Děkuji za názory a prosím směle pokračujte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 U Night in Gala jsem viděl na živo Orisky a moc se mi líbili takže já bych bral Oris, potom Mido All Dial a pak Tagy... Longíny mi v tomto vůbec nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Vzal bych Mido Divers, jsou správně úchylný . Ostatní hodinky jsou strašně moc provařený (okoukaný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 (upraveno) U Night in Gala jsem viděl na živo Orisky a moc se mi líbili takže já bych bral Oris, potom Mido All Dial a pak Tagy... Longíny mi v tomto vůbec nesedí... Krapet OT, NiG má právě ty chronografy ne? Oris není ani moc velký průměr, spíš jsou dost vysoké. Je to takový pořádný titanový soudek na ruce Upraveno 13. prosince 2007 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Tak názory jsou to zajímavé a jsem jim rád. Na ruce jsem měl pouze ORIS a TAG Heuer. ORIS se mi zdají se svým průměrem 44MM příliš velké a ty Heuer na mě působí spíše menším dojmem. Určitě musím vyzkoušet FORTIS a Longines. Ty MIDO Ocean Star jsou na fotkách moc pěkné, ale bojím se malého průměru 40MM. Musím se rozhodovat hlavně podle ruky, mám pouhých 17CM obvod. Děkuji za názory a prosím směle pokračujte. Fortisy maj taky průměr 44 mm, ale opticky je zmenšuje ta luneta. Mám stejný obvod ruky a myslím, že sedí tak akorát... prostě jsou to pořádný masivní hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robl.7 Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 ORIS jsou na ruce moc pěkné , mají netradiční tvar pouzdra a proto se nezdají ani veliké , v titanu jsou i lehoučké , bratr je má tak jsem je zkoušel. Hezké zpracování , v noci pěkně svítí a ten průhled na strojek......Jinak se dělají i v oceli kdyby titan vadil. Takže můj tip je ORIS i když je nemám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robl.7 Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Jo a pokud je vezmeš někdy pod vodu , myslím si že oceníš výšku pouzdra a ovladatelnost otočné lunety v rukavicích , neboť pod vodou bývá zima a rukavičky hřejou. Já dávám však přednost dekompresnímu počítači ( sunnto ). Někdo bere i hodinky pro sichr??? Ale není to škoda i když jsou to diversky... To raději 2 počítač jako zálohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Krapet OT, NiG má právě ty chronografy ne? Oris není ani moc velký průměr, spíš jsou dost vysoké. Je to takový pořádný titanový soudek na ruce přesně, jsou úplně akorát a perfektně zpracovaný. Vypadají fakt pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Oris nebo Fortis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 (upraveno) Nechci, aby to znělo tendenčně, ale Oris Mám níže vyobrazené TT1 Regulateur. Perfektní přenost, zase tolik jsem jich v ČR na zápěstích neviděl (ani těch svých, ani těch "tvých"), dle mého soudu perfektní zpracování, možnost měnit řemínek/tah během pár sekund (alespoň moje to umožňují), i přes použití titanu je jejich váha na ruce cítit a mám tam sakra silné safírové sklo (tuším 4,70mm), i když na těch "tvých" bude asi maličko slabší. Průměr je fajn, protože hodinky jsou dole širší a směrem nahoru se mírně zužují. Takže opticky nějak přehnaně mastodontsky nepůsobí. Tah je perfektní, netahá chlupy na ruce. Jo a mají krásný číselník. S vlnkami Ne tak sterilně hladký, jako ty ostatní, co jsi sem dal. Fortis nemám, měl jsem je v ruce i na ruce a líbí se mi. Mido také nemám, vypadají dobře, ale diversky si představuji krapet jinak. Víc drsně. Ale třeba bys těmi modrými přilákal nějakou sexy přítulnou murénku nebo mazlivou krakatici Tag Heuer jsou klasika, ale je jich docela dost. Teď jsem byl na meetingu na Maltě a měli je tam 3 zahraniční kolegové, což je docela velká penetrace na to, že nás tam zas tak moc nebylo. Jen ty Longines bych si rozhodně nekoupil. Značku mám moc rád, ale tenhle model je děsnej. Už jsem tu o tom psal. Na těch je hezký jen ten název - HydroConquest. Nelíbí se mi zpracování, ručky jsou horší než od Primu, korunka je naprosto nepoužitelná a protáčí se/klouže se mezi prsty, ostré hrany pouzdra... Slušný je tah a cena je dobrá. Jiné pozitivum na nich neshledávám. Upraveno 13. prosince 2007 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 zkušenosti nemám, tak jen dojmy: 1) Fortis, 2-3) Oris a Mido Ocean Star, 4-6) zbytek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 Pánové to je ono. Jen pište, pište, potřebuji od Vás nasbírat co nejvíce informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2007 TO NIGHTinGALE ORIS Divers Titan Date se dělá ve dvou provedeních. Do 300M a 1000M s heliovým ventilem. Přemýšlel jsem i o těch 1000M a podle Tvých fotek se mi zdá, že mají stejně vysoké pouzdro, jako ty Tvoje. Máš pocit, že by Ti jejich velikost někdy vadila při nošení? Tím myslím, jestli nejsou při své výšce více náchylné na odření/ obouchání. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se