geometr Odesláno 6. července Nahlásit Odesláno 6. července Nám to ale nějak letos nejde... Není holt pokaždé posvícení a namlsali jsme se úspěchy posledních let především našeho ženského tenisu.
tikzot Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Škoda letos, hlavně tedy Krejčíková té mi bylo vysloveně líto, neměla energii, odhlásila se i z mixu.. škoda teď velké zklamani Dimitrov dva sety na Sinnera a musel skrečovat, udělal si něco s ramenem.. měl na něj, velká škoda
vzduch Odesláno 8. července Nahlásit Odesláno 8. července před 8 hodinami, tikzot napsal: Škoda letos, hlavně tedy Krejčíková té mi bylo vysloveně líto, neměla energii, odhlásila se i z mixu.. škoda teď velké zklamani Dimitrov dva sety na Sinnera a musel skrečovat, udělal si něco s ramenem.. měl na něj, velká škoda Dimitrova je mi líto, to zatížení je enormní a už taky má své roky. Krejčíková by měla podle mě zapracovat na fyzické přípravě a nějaké to kilo shodit. Ale prd tomu rozumím, vrcholový sport není pro každého!
geometr Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července ... a vítězkou turnaje v mixu. Velká paráda. A ještě může pokračovat, držím palce.
geometr Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Hmm... dva kanáry ve finále Wimbledonu...
tikzot Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Sabalenka ve finale s Igou by byl větší mazec Těším se zítra na opakovanou z French Open, Janík vs Carlos
geometr Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Jojo. A zejtra by to mohlo bejt fakt pěkný, akorát nám to muže sebrat pul neděle 1
tikzot Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Drama vrcholí;-) sem zvědavej jestli Carlos otočí
Frantik Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července No v Paříži to taky vypadalo....... Uvidíme.
Frantik Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Ja ne, páč přeju Sinnerovi, ale ne zas tolik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se