Přejít na obsah

TENIS

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ženský finále musí být hezčí už z principu..

To si nemyslím,ať už z pohledu ženské hry,nebo že tam moc pěkných tenistek co hrají finále není :D

Odesláno (upraveno)

Petra nebude hrat FED Cup proti Rumunkam

Dobre dela. Nema smysl se honit na vsech frontach. Musi bejt zdrava a odpocata, aby mela sanci jeste urvat nejakej GS pripadne bejt alespon na tyden svetovou jednickou.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Velka nuda, Novak absolutne zaslouzene a ani se moc nenabehal. Zapas jk ve druhym tretim kole... nicmene Novak kloboucek tri slamy v rade, sem pekelne zvedavej na RG, tam jestli to da Novak, tak to bude pro Rafu velka bolestiva porazka...;)

Odesláno (upraveno)

Novak je evidentně ve formě, navíc tohle mu přidá zas kousek na pohodě a sebevědomí, i když dneska s Nadalem moc práce neměl. Uvidíme...

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

A i když to byla v podstatě nuda, tak proti ženskému tenisu, napr. včerejšího finále, to byl koncert :-)

nee fakt to myslis vazne? Ty otocky ve druhym setu vcera, to sem chtel videt dnes, nadal utece z matchballu a 4, 5 set a misto to 2::06 mins o celkem nicem az na par vymen u site...
Odesláno

Myslím. Obecně ten zenskej tenis je placana. Jako ten obrat včera Ok, ale jinak celkove nuda. Vymeny nula. Dneska i když ho Novak smaznul, tak furt o 1000% lepší tenis.

Odesláno

Přesně tak,tenis bab je o ničem

Ale třeba biatlon mám raději ženskej

Já beachvolejbal,ani nevím proč ale chlapský mě nebaví :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...