spineshank Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 musí tam nechat ještě víc,ten její výraz mě neskutečně irituje...musí se pořádně vyhecovat
geometr Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Mám obavu, že je vymalováno. Pak se ještě někdy podaří přístup "už nemám co ztratit", ale nevím v případě Petry.
Frantik Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Tenis teda hroznej, Petra nic moc, měl sem jít raději ven :-(
montemar Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 neni to hezkej tenis.. ani me nebavi na to koukat.. vypinam
tikzot Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Tenis teda hroznej, Petra nic moc, měl sem jít raději ven :-(Prvni set okey, ted nic moc, ale pockejme na 4:4 snad;-))
geometr Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Je to taková řežba no... ale to se dalo celkem čekat.
Frantik Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Jo tak je to finále, je mi to jasný. Ale je to strasna nudaaaaaa.
tikzot Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Halt zejtra bude jinej level u stary gardy... nadal hraje lip nez pred deseti rokama, nechapu, jak smaznul tsisipase... djoko pouille ani nemluvim, tesim se neskutecne..
geometr Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 (upraveno) Frantik: No hrozná :-) Upraveno 26. ledna 2019 uživatelem geometr
tikzot Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Vsak uz je finis, je mi to lito, ze takhle odpadla...
Maro Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Budu držet palce když to ty státní ku*vy nevysilají ani za námi zaplacené koncesionářské poplatky, hanba jim!!!Souhlas!!! Prirom driv kdyz se dostali cesky teniste daleko na GS, tak to vzdy ct vysilalo... kikoti...Kazdopadne, fandime a bude to hodne zajimavy, post svetove jednicky pro obe a grandslm win!Ok tak to hodim i sem... ?Pokoušeli jsme se zajistit už vysílání semifinále, poté i finále. Práva vlastní Eurosport, ale nebyli ochotni je prodat. Zařídili jsme tedy aspoň záznam finále, odvysíláme ho v sobotu na ČT Sport,? prozradil šéf sportu na České televizi Jiří Ponikelský. https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/356329/neymar-ma-novou-kocku-prsatou-skejtacku-ktera-rada-dovadi-v-praze.html
tikzot Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Ok tak to hodim i sem...?Pokoušeli jsme se zajistit už vysílání semifinále, poté i finále. Práva vlastní Eurosport, ale nebyli ochotni je prodat. Zařídili jsme tedy aspoň záznam finále, odvysíláme ho v sobotu na ČT Sport,? prozradil šéf sportu na České televizi Jiří Ponikelský.https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/356329/neymar-ma-novou-kocku-prsatou-skejtacku-ktera-rada-dovadi-v-praze.htmlTo bych blil sr.ci fuckt!
tikzot Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2019 Zenskej tenis jaksepatri! 7:5 zeby??!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se