chief Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2021 Aha, OK. Díky MrknuSent from my iPhone using Tapatalk
chief Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2021 Dneska fyzioterapie Sent from my iPhone using Tapatalk
El Nano Odesláno 17. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2021 30ks limitka München Erbstück se extrémně vydařila
chief Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2022 @El Nano Hodně slušnej oddílParáda Sent from my iPhone using Tapatalk
Greenhornik Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2022 Jeden člen se mě ptal, jak vypadají Laco origo flígry na NATO. Tak posílám i pro ostatní tuhle variantu na léto.
Radik Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Co máte všichni pořád s těma rovnejma nožkama? Však na ruce to snad cejtit bejt nemůže (že by to škrabalo nebo tak něco)...? A že to oproti současnejm pouzdrům "blbě" vypadá? - no ok, ale jestli ty původní pilotky takovýhle byly, tak je to jen věrnost s originálem. To pro mě bylo nakonec rozhodující proč jsem vzal Laco a ne Stowu, který se tlačí víc do moderna.
Greenhornik Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 V 8. 1. 2022 v 18:39, sodekcz napsal: Jaký máš pocit z rovných nožek? Rozšířit Naprosto v pohodě, jen je potřeba mít dlouhý NATO strap. Kupoval jsem XXL od Frýdla. Ale normálně nosím klasiku kůži. Rovný nožky vadí akorát pod košili k obleku, ale tam už je problém spíš sama velikost hodinek. K tomu jsou ale určeny jiné…
sodekcz Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 V 8. 1. 2022 v 21:27, Radik napsal: Co máte všichni pořád s těma rovnejma nožkama? Však na ruce to snad cejtit bejt nemůže (že by to škrabalo nebo tak něco)...? A že to oproti současnejm pouzdrům "blbě" vypadá? - no ok, ale jestli ty původní pilotky takovýhle byly, tak je to jen věrnost s originálem. To pro mě bylo nakonec rozhodující proč jsem vzal Laco a ne Stowu, který se tlačí víc do moderna. Rozšířit Rovné nožky pocitově natahují L2L, v podstatě i oddalují řemen od ruky. Proto se ptám, nemaje zkušeností. Určitě je nebudu nosit na letecké bundě. @Greenhornik díky
Greenhornik Odesláno 8. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2022 Já jsem vyzkoušel leccos, deset let jsem nosil Archimede XLH, chvilku taky Dekla Pilot 44 mm, ale z těchto mám určitě největší radost. I když ten tikající UNITAS u Archimede má něco do sebe.
Radik Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 V 8. 1. 2022 v 22:54, sodekcz napsal: Rovné nožky pocitově natahují L2L, v podstatě i oddalují řemen od ruky. Proto se ptám, nemaje zkušeností. Určitě je nebudu nosit na letecké bundě. Rozšířit Tak já nemám s rovnejma nožkama nejmenší problém a to už mám Laco podruhé (první A cifr, poté co jsem je prodal a časem mi začaly chybět, tak B cifr). Ale už jsem tu od někoho četl i názor, že rovný nožky pro něho byly no-go fíčura. A teď se v tom vyznej
Greenhornik Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 Já to tak taky měl. Je potřeba do toho dospět
El Nano Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2022 (upraveno) A tohle review jste viděli? https://youtu.be/XKFhFTDIq8M Upraveno 14. ledna 2022 uživatelem El Nano
Dushakx Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2022 Ano, zajímavé hodinky. Na mě už taková patina moc. No každopádně já dnes zase v práci s Aachen.
pauliej Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2022 (upraveno) Krásny deň všetkým, moje Aachen Taupe ... Upraveno 19. ledna 2022 uživatelem pauliej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se