Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 553
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
Odesláno

Co máte všichni pořád s těma rovnejma nožkama? Však na ruce to snad cejtit bejt nemůže (že by to škrabalo nebo tak něco)...? A že to oproti současnejm pouzdrům "blbě" vypadá? - no ok, ale jestli ty původní pilotky takovýhle byly, tak je to jen věrnost s originálem. To pro mě bylo nakonec rozhodující proč jsem vzal Laco a ne Stowu, který se tlačí víc do moderna.

Odesláno
  V 8. 1. 2022 v 18:39, sodekcz napsal:

Jaký máš pocit z rovných nožek?

Rozšířit  

Naprosto v pohodě, jen je potřeba mít dlouhý NATO strap. Kupoval jsem XXL od Frýdla. Ale normálně nosím klasiku kůži. Rovný nožky vadí akorát pod košili k obleku, ale tam už je problém spíš sama velikost hodinek. K tomu jsou ale určeny jiné…

Odesláno
  V 8. 1. 2022 v 21:27, Radik napsal:

Co máte všichni pořád s těma rovnejma nožkama? Však na ruce to snad cejtit bejt nemůže (že by to škrabalo nebo tak něco)...? A že to oproti současnejm pouzdrům "blbě" vypadá? - no ok, ale jestli ty původní pilotky takovýhle byly, tak je to jen věrnost s originálem. To pro mě bylo nakonec rozhodující proč jsem vzal Laco a ne Stowu, který se tlačí víc do moderna.

Rozšířit  

Rovné nožky pocitově natahují L2L, v podstatě i oddalují řemen od ruky. Proto se ptám, nemaje zkušeností. Určitě je nebudu nosit na letecké bundě.

@Greenhornik díky

Odesláno

Já jsem vyzkoušel leccos, deset let jsem nosil Archimede XLH, chvilku taky Dekla Pilot 44 mm, ale z těchto mám určitě největší radost. I když ten tikající UNITAS u Archimede má něco do sebe.

Odesláno
  V 8. 1. 2022 v 22:54, sodekcz napsal:

Rovné nožky pocitově natahují L2L, v podstatě i oddalují řemen od ruky. Proto se ptám, nemaje zkušeností. Určitě je nebudu nosit na letecké bundě.

Rozšířit  

Tak já nemám s rovnejma nožkama nejmenší problém a to už mám Laco podruhé (první A cifr, poté co jsem je prodal a časem mi začaly chybět, tak B cifr). Ale už jsem tu od někoho četl i názor, že rovný nožky pro něho byly no-go fíčura. A teď se v tom vyznej :)

Odesláno (upraveno)

Krásny deň všetkým, moje Aachen Taupe ...

20220119_143335_copy_1508x1870.jpg

Upraveno uživatelem pauliej

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...