MejlaG Odesláno 29. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 A já dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
temny Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Ešte za svetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blowik Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Tak tyhle mi už dělaj parťáka 11 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 V Pardubicích na Letecké pouti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 (upraveno) Zatím stále pouze BASIC model :)) Upraveno 8. července 2023 uživatelem Dushakx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 Trochu návrat do dětství. Abc Operace Jericho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Ahoj, co říkáte na tydle? Chemnitz 38 https://www.nejpanskehodinky.cz/classic/laco-classic-chemnitz-38/ V pondělí mi přijdou poštou. Snad sem dobře koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Došly se zpožděním, ale došly. Chemnitz 38 - trochu mě mrzí že nemají safír, ale ten dizajn s aplikovanými číslicemi je dost cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Gratuluji. Vypadají fakt dobře. Safír se dá u zdejších hodinářů sehnat. Alespoň myslím. Co stojí za to, je dát na sklo antireflex. Jde i na minerál. Nechal jsem si v ho na jedny hodinky nanést v Pražském hodinářství a vypadá to skvěle. Případně safír s antireflexem. Hodně to hodinky zvedne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Mejla G: Díky za rady, zkusím to pořešit u prodejce ( Nejpanske hodinky. cz ) Milan Illés. Ty hodinky stojí za to! Číslovky jsou kovové a natvrdo prispendlene na ciferník - to se mi líbí. PS: nevíš, zda ty číslovky jsou tam přilepený nebo nějak jinak aplikovány? Laďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Laďo, Jasně, zkus. Illés je hodinář, tak by to mělo být v pohodě. Je to fakt velký rozdíl s a bez antireflexu. S čísly, jejich aplikací na ciferník poradit neumím. Ale určitě jsou tady vetší odborníci než já :-), třeba se někdo ozve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Už sem mu psal, on to udělá, psal mi. Takže u toho safíru mám chtít anti reflex s obou stran? A je celkem levný, ten Illés. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 11. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Pokud to není tajemství, na kolik to vyjde? Oboustranný je efektnější, jen vnitřní má výhodu, že se vnější nepoškrábe, což se stává často. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Já ani nevím, ještě. Pošlu mu 1,5K předem a on se pak vyjádří. Navrhuje myslím AR zevnitř sklíčka. Teď sem s ním mluvil a nechal sem to na něm. On to zařídí i s AR vrstvou Oni teď jedou na dovolenou a pak, až to udělá, postnu ty Laca se safírem tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Noční hlídka, prostě nemůžu chrápat a vymejšlím voloviny. Ale Laco nikdy nezklame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 12. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2023 A short walk from the river... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Laco chem se safírem. Je to o level výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 (upraveno) Laco Upraveno 15. října 2023 uživatelem shewcza 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 A protože jsem si Laco natolik oblíbil, tak s největší pravděpodobností si budu pořizovat tydle: Vancouver Vintage 36 mm automatik. Bohužel asi neumím hledat správně na netu, se mi nepodařilo najít nějaké video s nima. Kdybyste někdo nějaké našel, prosím dejte sem link. Moc díky, Laďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 15. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Před hodinou, shewcza napsal: Laco Parádní fotka, pane. A bezva hodinky. Už jsem je měl v chronoshopu několikrát v košíku, ale vždy se pak ukecám, že je nepotřebuju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se