Marcus Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2024 taky Beobachtungs Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Kupa54 Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2024 před 4 hodinami, Marcus napsal: taky Beobachtungs Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvělý hodinky i bunda
schaschek Odesláno 5. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2025 Dlouho jsem váhal, jestli si mám koupit "nacistické" hodinky, ale nakonec jsem zahodil předsudky a pořídil Laco Westerland (ruční nátah a velikost 45 mm). A jsem z nich nadšený! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Rendell Odesláno 7. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2025 Také jsem váhal ze stejného důvodu, ale pak jsem si řekl, že japonské a ruske mám taky. A na Američanech bych také smítko našel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 15. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2025 Laco Taupe Ausburg 39. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
childe Odesláno 15. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2025 před 34 minutami, Rendell napsal: Laco Taupe Ausburg 39. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super kousek i velikost mám je v hledáčku
MejlaG Odesláno 16. ledna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2025 šedé vypadají fakt dobře. gratuluju. já nedávno dostal zelené augsburgy s antireflexem a lepším strojkem. sou moc pěkné. musím udělat nějaké fotky ....
Lacifer Odesláno 24. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Lukk Odesláno 25. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2025 Německé kombo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lacifer Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Salamaster Odesláno 28. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 před 20 minutami, Lacifer napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Laco modrou umí, vzal bych od nich jedině modré . Moc pěkné, ale koukám že máš ještě jedny černé
MejlaG Odesláno 28. ledna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2025 Moje Polar a nové Green Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3
childe Odesláno 14. února 2025 Nahlásit Odesláno 14. února 2025 Blaue Stunde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
childe Odesláno 17. února 2025 Nahlásit Odesláno 17. února 2025 Sunburst po blaue stunde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Rendell Odesláno 17. února 2025 Nahlásit Odesláno 17. února 2025 Taupe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
childe Odesláno 23. února 2025 Nahlásit Odesláno 23. února 2025 Ve stylu jednoruček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
childe Odesláno 28. února 2025 Nahlásit Odesláno 28. února 2025 Pětidenní přesnost +15/5d. Tento týden jiným kouskům nedaly moc prostoru Ta jednoduchost a účelnost ciferníku A-Muster mě nějak chytla... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
schaschek Odesláno 28. února 2025 Nahlásit Odesláno 28. února 2025 Jsou super! A líbí se mi, že tahle moderní verze má kovový tah. Koženej se kdyžtak dá dokoupit vždycky.
Rendell Odesláno 7. března 2025 Nahlásit Odesláno 7. března 2025 Nejvyšší čas to zabalit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se