Marcus Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 taky Beobachtungs 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 před 4 hodinami, Marcus napsal: taky Beobachtungs Skvělý hodinky i bunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Dlouho jsem váhal, jestli si mám koupit "nacistické" hodinky, ale nakonec jsem zahodil předsudky a pořídil Laco Westerland (ruční nátah a velikost 45 mm). A jsem z nich nadšený! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Také jsem váhal ze stejného důvodu, ale pak jsem si řekl, že japonské a ruske mám taky. A na Američanech bych také smítko našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Laco Taupe Ausburg 39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 34 minutami, Rendell napsal: Laco Taupe Ausburg 39. Super kousek i velikost mám je v hledáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna šedé vypadají fakt dobře. gratuluju. já nedávno dostal zelené augsburgy s antireflexem a lepším strojkem. sou moc pěkné. musím udělat nějaké fotky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno pátek v 22:57 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 22:57 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno včera v 16:22 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 16:22 Německé kombo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se