Marcus Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 taky Beobachtungs Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 před 4 hodinami, Marcus napsal: taky Beobachtungs Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvělý hodinky i bunda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Dlouho jsem váhal, jestli si mám koupit "nacistické" hodinky, ale nakonec jsem zahodil předsudky a pořídil Laco Westerland (ruční nátah a velikost 45 mm). A jsem z nich nadšený! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 7. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna Také jsem váhal ze stejného důvodu, ale pak jsem si řekl, že japonské a ruske mám taky. A na Američanech bych také smítko našel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Laco Taupe Ausburg 39. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 34 minutami, Rendell napsal: Laco Taupe Ausburg 39. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super kousek i velikost mám je v hledáčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna šedé vypadají fakt dobře. gratuluju. já nedávno dostal zelené augsburgy s antireflexem a lepším strojkem. sou moc pěkné. musím udělat nějaké fotky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukk Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Německé kombo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna před 20 minutami, Lacifer napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Laco modrou umí, vzal bych od nich jedině modré . Moc pěkné, ale koukám že máš ještě jedny černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 28. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Moje Polar a nové Green Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Blaue Stunde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Sunburst po blaue stunde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února Taupe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Ve stylu jednoruček Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Pětidenní přesnost +15/5d. Tento týden jiným kouskům nedaly moc prostoru Ta jednoduchost a účelnost ciferníku A-Muster mě nějak chytla... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schaschek Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Jsou super! A líbí se mi, že tahle moderní verze má kovový tah. Koženej se kdyžtak dá dokoupit vždycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno pátek v 14:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:42 Nejvyšší čas to zabalit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se