Kupa54 Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2024 V 10. 12. 2024 v 12:02, Marcus napsal: taky Beobachtungs Rozšířit Skvělý hodinky i bunda
schaschek Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Dlouho jsem váhal, jestli si mám koupit "nacistické" hodinky, ale nakonec jsem zahodil předsudky a pořídil Laco Westerland (ruční nátah a velikost 45 mm). A jsem z nich nadšený! 2
Rendell Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Také jsem váhal ze stejného důvodu, ale pak jsem si řekl, že japonské a ruske mám taky. A na Američanech bych také smítko našel. 1
childe Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna V 15. 1. 2025 v 7:10, Rendell napsal: Laco Taupe Ausburg 39. Rozšířit Super kousek i velikost mám je v hledáčku
MejlaG Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna šedé vypadají fakt dobře. gratuluju. já nedávno dostal zelené augsburgy s antireflexem a lepším strojkem. sou moc pěkné. musím udělat nějaké fotky ....
Salamaster Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna V 28. 1. 2025 v 12:41, Lacifer napsal: Rozšířit Laco modrou umí, vzal bych od nich jedině modré . Moc pěkné, ale koukám že máš ještě jedny černé
childe Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Pětidenní přesnost +15/5d. Tento týden jiným kouskům nedaly moc prostoru Ta jednoduchost a účelnost ciferníku A-Muster mě nějak chytla... 1 1
schaschek Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Jsou super! A líbí se mi, že tahle moderní verze má kovový tah. Koženej se kdyžtak dá dokoupit vždycky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se