People Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Od oktobra za 798eur there are several, like for example the two toned ceramic bezel, the lugs have now 22mm (it was 21mm before), the hands were adapted to touch the indices, the proportions of the bezel and dial were harmonized and the metal bracelet is more solid now. But we'll give you more details soon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Dvojfarebna keramika za 848e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Vyhozeny penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Pravda. Ked uz vyhadzovat, tak vo velkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 V čem je lepší ten tah, píšou more solid now? Velikost klidně mohli snížit z 21 na 20, ne zvětšit, ale stejně víc beru ty normál Ternos, vejška profi je už moc a 500m s heliákem, kdo takový blbosti potřebuje. U hodináře mi stěží udělaj 200 tlakovku a heliák je kravina. Jsem zvědavej jestli se s tou lunetou posunou k větším divočinám. Celkově se mi líběj, prostě celý Rolády a tak to má bejt. Když už kopíruju, musí to za něco stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Pro mne ne, mám raději užší než širší náramky a širší nožičky, víc mě to baví a líp mi to sedí na ruce. Velký mi jsou až opravdu velký hodinky, 48 a víc, ale vejška mi vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Když už kopíruju, musí to za něco stát.Jeste kdyby tak zkopirovali i sponu, ta byla od R vzdy na hony vzdalena (jak kvalitou, tak designem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 (upraveno) Jeste kdyby tak zkopirovali i sponu, ta byla od R vzdy na hony vzdalena (jak kvalitou, tak designem) Tak co se designu týká, třeba už ho na tomhle modelu trochu posunuli směrem k origo, co do kvality...to neni možný, proč by stály 10x víc, teda když nepočítám korunku (značku) tak míň krát. To by bylo u Rolád něco hodně špatně.Malinko odbočím, zaujalo mě, jak Rolex posunul servisní interval na 10 let a pak mě zaujalo, že doporučenej servisní interval u Vostoků za cca 2.000,- je taky 10 let. Ale to jsem of topic, tak končim. Upraveno 25. září 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Demon: ja to nemyslel, ze by spona mela byt kvalitni jako u R, ocenil bych jen jakous takous snahu se R priblizit ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Som zvedavy na porovnanie so steinhartom. Uz teraz myslim, ze boli davosy na tom trochu lepsie.Aspon sa to na forach tvrdilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 pekné spestrenie portfólia, Davosa ja môžem a nemusí každý len RLX a nie len kvôli cene , škoda že nerobia aj GMT (okrem argonautic) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Vypadá to, že tvé přání bylo vyslyšeno:-)Byl bych raději za menší ternos pouzdro a cenovka (údajně okolo 1250?) by taky mohla být lidovější. Foto ze stránek výrobce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 (upraveno) Vypadá to, že tvé přání bylo vyslyšeno:-)Byl bych raději za menší ternos pouzdro a cenovka (údajně okolo 1250?) by taky mohla být lidovější. Foto ze stránek výrobce vďaka za upozornenie ... , máš pravdu 40mm by bola prijateľnejšia a napr. Squale má aj lepšiu cenu ale má len s čiernou lunetou ... Upraveno 30. března 2017 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Tyhle Batmanovský GMT-čka se mi líbí.. ale, jako hodně. Škoda jen té cenovky 36.000,-Za to, že si s designem nedalí "žádnou" práci, mohli jít klidně na půlečku.. Ale určitě si své zákazníky najdou i za takový peníz:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Vypadá to, že tvé přání bylo vyslyšeno:-)Byl bych raději za menší ternos pouzdro a cenovka (údajně okolo 1250?) by taky mohla být lidovější. Foto ze stránek výrobce produktbild_ternos_prnkl1w.jpgHmm... to už vyjdou lépe Steiny, ne..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se