Přejít na obsah

xbraj19

Členové_50
  • Příspěvky

    2 602
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ano

Návštěvy profilu

10 844 zobrazení profilu

xbraj19's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Nějaké diskuze probíhají, ale zatím nic závazného. Kromě výše zmíněných bych měl zájem i o starší hesalit moony (big box) nebo Heuer CS3110/cs3111 Případně zkuste nabídnout i něco jiného. Doplatek může být i z mé strany (ale ne moc veliký).
  2. Když daš ty GS do Onyxu, tak ten servis ani tolik stát nemusí. Ja jsem kupoval cca 11 let staré GS bez servisu a šlapaly naprosto perfektně a bez servisu by určitě ještě chvíli vydržely.
  3. Vyměnil bych první ze serie reedic a to SLA017 z roku 2017 a to ve velkém Prospex boxu s modelem ponorky Shinkai. Chtěl bych: - Tudor BB58 (černé) na tahu - Doxa SUB300 (ne T) - oranžové na tahu - Sinn EZM13 případně něco v tomto duchu + doplatek Hodinky jsou full set, kupované v Koscomu, v krásném stavu, nenošený tah a nenošená origo guma. Je tam drobný ťukanec na nožičce (viz foto).
  4. Craig bude mít asi Omega Seamaster Bullhead.
  5. Prodám přepravku na kočky a psy do cca 12 kg. Rozměry: délka 61cm, šířka 40cm, výška 38cm Mřížka je kovová. Přepravka je málo používaná a v pěkném stavu. Cena: 500 Kč s předáním v Praze a okolí, občas po cestě směr Praha - Zlín. Vzhledem k rozměru poštou posílat nechci.
  6. Pár zájemců je, ale zatím nic upečeno.... Hodinky jsou z Prosince 1967.
  7. Prodám tyto neobvyklé vintážní Seiko z poloviny 6O. let. Hodinky jsou ve velmi pěkném stavu. Jsou na téměř nenošenem řemenu z krokodýla od místního člena + je k nim originální vintage Seiko spona. Technická data: Movement: 6222 - ruční nátah Vibrations per hour: 18,000 Production year: +-1966 (upřesním až bud mít cestu do banky) Jewels: 21 Jewels Dimensions of case: 31 x 39 mm (Excluding crown) Lug width: 18mm Sklo: plastové Cena: 6 000,- včetně balíků do ruky (případně zásilkovny - tam bude pojištěné jenom do 5tis). Případně 5 000,- bez Seiko spony. Děkuji za pozornost
  8. My jsme synovi právě něchávali dělat skla i do těch echt sportovních. Má na jednom oku hodně dioptrií, ale vlezlo to tam. Jinak souhlas se švagrovou.
  9. @moco Syn hrál basket, nejdřív jsme zkoušeli takové ty echt sportovní "nerozbytné" těsně přiléhající na obličej a na gumě. Sice vydržely všechno, ale strašně se v nich potil a strašně se mlžily. Takže si je furt utíral, až je úplně celé poškrábal a nebylo přes ně vidět (což u drahých skel fakt nechceš). Nakonec jsem skončili u normálních plastových obrouček od Adidasu, které jsou silnější a dostatečně pevné a nic se jim nestane, když do nich dostane balonem nebo loktem, případně spadnou na zem.
×
×
  • Vytvořit...