Přejít na obsah

Radek124

Členové_50
  • Příspěvky

    8 543
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    🚯🚭🚳

Návštěvy profilu

15 012 zobrazení profilu

Radek124's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Jestli jde o tohoto veterána, omlouvám se Martinovi že mu kecám do inzerce, ale staré Expertky (taky jedny mám) dávno nemají hodnotu ani tu pětibábu - a tohle navíc nebylo zrovna nejpohlednější provedení ani kdyby nebylo domlácené. Beze srandy, hodnotu má na nich akorát ten těžko sehnatelný titanový tah (se staršími i novějšími modely v řadě T-touch bohužel nezaměnitelný - osobně vyzkoušeno ), zmiňovanou dvacku s ním stávaly v době uvedení nové.
  2. @kuncák7 Nedělej zagorku a pochlub se kolik za tu srandu hoši švýcarští chtějí... podobně srdceryvné nářky už tady opakovaně zazněly od nešťastníků kterým pro změnu chcípnul strojek vevnitř - tak proč se místo utrácení nesmyslu za origo díl s někým nedomluvit na odkoupení jeho vraku?
  3. Po temných dnech konečně trocha modrého sunburstu
  4. Díky doktore, vychytávku jako mechanicky řešený "režim divadlo" (viz o 10 let novější Apple Watch, kde podobným "přepínačem" potlačují svítící notifikace+trvale svítící displej) bych si taky občas dovedl představit - minimálně u wristschotů, kde co chvíli zavazejí neesteticky postavené ručky ...notabene když původní cenovka €13k u ocelových byla nižší než je dnes u "nejvíc žádaných tříruček s korunkou a flusancem"
  5. Děkuji mlčenlivému štamgastovi @HonzaS za námět na doslova horologické porno "Arceau Duc Attelé", překvapivě od provozovatele "investiční módy" HERMÈS... Zepředu tříosý tourbillon, ladičky a kladívka minutové repetice... ...a zezadu něco co už svou estetikou připomíná téměř lunapark
  6. K Conradovu problému doplním že jde o (multiplatformní GNU Qt) aplikaci Calibre a kolizi čerstvě staženého .MSI (tj. práva si zvedá samo, nejde o Windows S ani o blokované stahování z jiných zdrojů, staženo z Githubu, přičemž na čistých jedenáctkách instalace normálně proběhne) s předinstalovaným "anti"virovým bloatwarem ESET na zcela novém Lenovu Hláška žádná, možná by se něco dalo vyštrachat v prohlížeči událostí, ale nemám to po ruce a než Honzu trápit stále debilnějším TeamViewerem, bylo fakt jednodušší použít Portable verzi
  7. Spíš než k machrování je spíš k naštvání, jak se touhle zhovadilostí z bruselského "think-tanku" musí milióny lidí denně otravovat - aneb "mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky"
  8. Taky tu kravinu regulérně odtrhávám - velké PETky s malým deklem a krkavou vodou neprovozuju, ale třeba u ledových čajů stačí to velké víčko s cancourem obtočit za prst a bez škubání ukroutit, abych si tou grýndýl kravinou nevypíchnul oko. Jde to i jednoruč za volantem, ale uznávám že asi nejde postup vhodný pro neduživé kancldivery
  9. Hmmm, Aquanaut WR30? Nejspíš jdou ve stopách slovutné firmy PANERAI a jejich leštěnkových inštrumentů z řady LUMINOR DUE (s pouzdrem 1940, které u dřívějších modelů mívalo i bez ucha rozumných WR100), nyní taky určených jen pro opatrný kancldiving
  10. Jednotlivá zařízení jdou odebírat v iCloudu u funkce "najít", typicky se to dělá při prodeji. V iTunes/Music jde odebrat buď svůj vlastní stroj (ke kterému máš přístup) a nebo zresetováním počítadla vyhodit všechny najednou - včetně "zombie" kusů které už nemáš, což jde ale jenom 1x ročně.
  11. Sice to není hmatové odečítání, ale všechny AppleWatch mají na předčítání času gesto + možnost zapnout odbíjení. A z klasičtějších konstrukcí měly třeba Breitling Aerospace funkci "repetition minutes" (hodiny/čtvrthodiny/pětiminuty/minuty) pípákem po stisknutí korunky.
  12. Vy naděláte - třeba ta "Martina z Plzeň" opravdu ráda píchá...
×
×
  • Vytvořit...