dknespl Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Tak jsem konečně vyhrabal skeny číselníků co jsem nechaval renovovat u Chronos, Poznaň, PL. Bohužel kromě Doxy nemám fotky původního stavu. Jsem celkem spokojen jen u te Eterny je blbý font ETERNA-MATIC, zřejmě použil existující matrici s fontem ze 70tých let. A u Doxy nevím proč dal blbě to SWISS, utěšuju se tím, že to není stejně vidět. Nechával jsem u něj dělat další věci, apeloval jsem na věrnost. Před zaplacením posíla vždy fotky, takže asi jsem měl bejt tvrdší a nechat ho to předělat, to bych ovšem musel mít ty původní fotky, snad už tu chybu neudělám. Jinak eterna byla poškrábaná, takže prakticky nenositelná a IWC zoxidováno k nečitelnosti. Ta IWCčka teď rád nosím, zkusím kdyžtak udělat ještě fotky celých hodinek. Ty plastické zlaté indexy u eterny a IWC jsou vyndané, vypulírované a pěkně zasazené zpět, v tomto ohledu je to perfektní. Cena byla doxa 30 EUR eterna 47 EUR iwc 47 EUR Ta eterna je stříbrná, na fotce vypadá jako bílá, ale je stříbřená. Doxa je oproti originálu matnější a světlejší, ale je otázka zda to tak původně bylo, nebo to byla patina. Doxa stará Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Doxa nová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Eterna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. IWC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lolohh Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Tak to je parádní. Mám taky jedny Doxy, kde bych nový ciferník uvítal, takže asi využiji tvůj kontakt, díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
911 Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Tak to je parádní. Mám taky jedny Doxy, kde bych nový ciferník uvítal, takže asi využiji tvůj kontakt, díky. ja teda neznam ceny konkurence, ale soude jen podle tvych fotek je to parada a cena mi prijde uuuplne v pohode. cekal jsem to o rad vyse minimalne
lolohh Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 ja teda neznam ceny konkurence, ale soude jen podle tvych fotek je to parada a cena mi prijde uuuplne v pohode. cekal jsem to o rad vyse minimalne Přesně tak. Čekal jsem mnohonásobky, tak jsem ani nikde nezjišťoval podrobnosti. Už jsem to mohl mít dávno hotové.
Jakubisko Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Ty zlate picicmundicky umi vyrobit take?
911 Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Přesně tak. Čekal jsem mnohonásobky, tak jsem ani nikde nezjišťoval podrobnosti. Už jsem to mohl mít dávno hotové. coz me privadi k tomu, ze zase budu hledat po aukcich hnusny hodinky a necham si je zrenovovat. takze mi tohle vlakno nepomohlo. zkusim mu nejak napsat a zjistit, co vsechno renovuje a jestli ty ceny jsou +- podobne. nerad bych nekde koupil za 300babek stary hodinky a on mi pak rekl, za 2000 ti to udelam
dknespl Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Ad ceny. Už jsem to někde psal. Danafi za samotný ciferník, stříbření, tampon 2 barvy tak od 150 EUR. s-parts.de 200,- . Za novou matrici 100,- , na jeden cifernik co jsem si nechal dělat nabídku byly ale třeba 3 matrice, tj. 300,-. Chronos chce za ruční malování navíc 50,- , tj. ciferník s luminiscenční ručně nanášenou barvou vyjde cca na 100,- . Dělá i ručičky, řekl si 17,- za renovaci jedněch ruček s luminiscenční výplní.
dknespl Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Ty zlate picicmundicky umi vyrobit take? Pičmundíky jsou původní, jenom přeleštěné a znovu zasazené. Nevím jestli je umí, nepředpokládal bych to. Zkusil bych ale zlatníka.
B.F.G. Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Na fotce to vypadá dokonale. Ještě vyladit chybky ve věrnosti. :)Já snad nechám taky něco zrenovovat.
skalis Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Ty grafiky nejsou spatny. Mam jen otazku: Neprisel ciselnik o svuj puvodni "perletovy" nadech?
atim Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Zrovna jsem špekuloval nad tím, kde si nechat opravit číselník na jedny doxy, také si s tím lámu hlavu. Jaké mají dodací lhůty? iferník je vždycky bolest. Také mě zaráží že se nenašel někdo tady. Tolik šikovnejch lidí a nic. Nebo přidružená výroba v Eltonu. No snad tady nerozpoutám zase nějaké nepravé vášně. Jinak pěkná práce, asi to zkusím.
Návštěvník Tada Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Zrovna jsem špekuloval nad tím, kde si nechat opravit číselník na jedny doxy, také si s tím lámu hlavu. Jaké mají dodací lhůty? iferník je vždycky bolest. Také mě zaráží že se nenašel někdo tady. Tolik šikovnejch lidí a nic. Nebo přidružená výroba v Eltonu. No snad tady nerozpoutám zase nějaké nepravé vášně. Jinak pěkná práce, asi to zkusím. Nevím jak v Polsku ale v Danafi jim kompletní renovace hodinek i s ciferníkem trvá 5-6týdnů, ten ciferník bude asi zdaleka nejpracnější řekl bych, ale oproti polákům je u nich cena trojnásobná...
dknespl Odesláno 13. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Chronos dodací lhůta nic moc, několikrát jsem ho urgoval, furt měl nějaký objektivní důvody :-), celkem skoro 3 měsíce od odeslání k obdržení.
railmaster Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Nevidel som na webe Chronosu číselníky chronografov. Neviete niekto, či ich renovujú, prípadne či vám ich renovovali, za akú cenu a s akým výsledkom?
dknespl Odesláno 1. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 (upraveno) Nevidel som na webe Chronosu číselníky chronografov. Neviete niekto, či ich renovujú, prípadne či vám ich renovovali, za akú cenu a s akým výsledkom? Nejlepší vyfotit, poslat mu to a zeptat se. Stejně chce většinou před renovací vidět fotky, aby udělal cenovou nabídku. Upraveno 1. srpna 2009 uživatelem dknespl
jfidler Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Zeptám se asi blbě jako naprostý nováček - když necháváte renovovat číselníky, posíláte je samotné, anebo celé hodinky, aby si tam cifr vyndali sami?
dknespl Odesláno 2. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2009 Zeptám se asi blbě jako naprostý nováček - když necháváte renovovat číselníky, posíláte je samotné, anebo celé hodinky, aby si tam cifr vyndali sami? Chronosovi posílám sundané číselníky, i z praktického důvodu, abych zbytečně netahal poštou celé hodinky. Pokud to neumíš, radějí je sám nesundavej, řekni si hodináři, udělá to gratis nebo za pár korun, je to operace na minutu. Ti danafi. dělají i celé hodinky, ale není to zadarmo, samozřejmě můžeš i tam poslat jenom samostatný číselník.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se