Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 S čím si hrajete na střelnicích ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Co říkáš na tohle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Ja si porad rikam, mam ji jen prechodne, casem prejdu na neco lepsiho. Tvoje? Pekny Sig, ale muj sen je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Pěkné, na STI se dá spousta věcí doladit, podívej se také na www.sviguns.com, to jsou také pěkní hračičkové. STI - hezký detail : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Jinak mě bere tenhle Colt Python, to je klasika, že ? Preferuješ pistole nebo revolvery ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Krasa, ja jsem spis pistolovej typ. I kdyz nevylucuju ze si poridim v budoucnosti nejaky pekny revolver. No jo, ale kdyz mam ted v planu hodinky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 Za cenu STI si pořídíš hodinky opravdu luxusní Díval jsi se na ten odkaz Strayer-Voigt, tam si můžeš zbraň nakonfigurovat přímo pro sebe na míru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 7. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2007 No mam sve krajni meze, za ktere se mi nechce jit, takze STI zatim jen v risi snu. Odkaz jsem se dival jen zbezne, podivam se zitra. Valim do peri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Ještě pár obrázků na dobrou noc a můžeš začít šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 A na závěr, než se zblázním jako první, táta valné většiny pistolí ráže .45 ACP Colt 1911 A1 a asi nejvíce kopírovaná pistole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Ten kalibr .45 snad už musí někomu zlomit zápěstí, ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 .45 akorát pro chlapa!! Jinak 1911 ! a na takové to denní postřílení dvoupalec v osmatřicítce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 A co tohle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Nebo tohle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Žabaři ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Nejsem žádný fanatik typu kulometné hnízdo na půdě(znám jednoho),ale když jsem měl možnost,pořídil jsem si toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Nebo tohle ? Na co-koho se chystáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
body3 Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 Nebo tohle ? Na co-koho se chystáš? Na zastánce digitálek ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 8. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2007 A co tohle ? Walther Parabelum P38 to je opravdu nádherná klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.