Viktor Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Sice quartz, navíc integrovanej tah, ale hezký, hlavně chrono. Model AGAV015, 44mm, hardlex crystal. Za 200 USD z Japonska, pořád se přemlouvám, že je nepotřebuju a nebudu nosit . Což je pravda. Ale nějak promlouvají jazykem starých Bellmatics, Helmets a Bullheads. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 (upraveno) Ty vpravo jsou tak krásné, že by si zasloužily mechaniku Jak jsou na tom s WR? Upraveno 11. listopadu 2008 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Tie chrona su stavnate ten chrono cifernik by mohol byt vacsi kludne na ukor sekundovky a 24H a boli by dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 .... já vám je za měsíc vyfotím a možná,že i prodám - tohle je prostě moje nostalgie se kterou jsem přišel na chronomag, tak je třeba to vyzkoušet znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 tenhle pán za to může a tady je něco málo navíc (je to tam ovšem nějaké zabrzděné) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 Ty hnede jsou imho jeste zajimavejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 11. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2008 (upraveno) Hm, ty AGAE014 by mi asi pěkně doplnily ruku, líbí se:-) Poměrně dosti fotek, vč. rozměrů, je zde: AGAV015 AGAE014 AGAT003 Vodotěsnost je 100 metrů. Upraveno 11. listopadu 2008 uživatelem sy242 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Ty hnede jsou imho jeste zajimavejsi. hnědá je dobrá .... pokud ty hodinky vůbec zapnu (18cm) tak bych ještě skočil do těch zaoblených v hnědé a přepsal číselník na pátek s filipem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 .... ono toho bude víc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 .... a dokonce i něco pro Giliuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 .... a dokonce i něco pro Giliuse ale jako dobrý.... Trochu škoda té zlaté......ale líbí.....nebo jinak,mně se líbí i ty ručičkové..... Ještě bych si měl nějak přeložit ten rozsypanej čaj,abych si o těch hodinkách něco přečetl......díky Ypo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sy242 Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Na Ebayi jsou s anglickým popisem, takže žádné vytáčky a šup pro ně, zvlášť ty diamanty jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Na Ebayi jsou s anglickým popisem, takže žádné vytáčky a šup pro ně, zvlášť ty diamanty jsou super Vytáčet se budu...momentálně čekám,jak mi dopadne jiná aukce...ale pšššt......doma dělám hodnýho.... Jestli se zadaří tak,jak mám v plánu,bude to gut(ale až tak nedoufám)...... největší problém(pro mne) vidím v tom,že nejsou vintage....já novým kouskům moc nedám...... PS-a nedělej si ze mne prdel....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 .... ono toho bude víc ... To prodavaji tyhle hodinky v oceli na gume se zlatou sponou?!? Odkaz na ebay aukci: http://cgi.ebay.com/NEW-Seiko-Wired-Delta-...bayphotohosting Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Jinak AGAY001 jsou taky pekny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Jinak pro Giliuse bych videl spise toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentin Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Jinak pro Giliuse bych videl spise toto: Co jsou zač, pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Co jsou zač, pls? Valentine tvůj avatar má nejspíš přímou úměrnost s tvým mozkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentin Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Valentine tvůj avatar má nejspíš přímou úměrnost s tvým mozkem Děkuji, jsem rád žes mi pomohl prohlédnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Děkuji, jsem rád žes mi pomohl prohlédnout. nemáš zač PŘEČTI si ty blbosti, které tu píšeš, pokud to děláš kvůli prodeji Velatur tak nejsi normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se