Přejít na obsah

Řemínek na Sport Igen

Doporučené příspěvky

Tento týden jsem vydražil na Aukru Sport Igeny a hodlam je dát do kupy, včetně novýho řemínku.

Zajímal by mě váš názor na řemínek, kterej by vám k nim nejvíc pasoval nebo se vám zdá, že se k nim hodí nejlépe.

Já svý favority pochopitelně mam, ale zatim neprozradim, navíc je jich moc ... B)

Díky za tipy! ;)

Upraveno uživatelem rorda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

nedávno proběhly na aukru Igeny na světlehnědém koženém NATO strapu (pokud se nepletu) a trochu překvapivě jim moc slušel! :speak_cool:

Ano!!! Slušel a jak! Taky jsem na ně koukal - a kdyby byli "Igen" na mém wishlistu jen o něco výš, asi bych o ně "bojoval"... Měl by to podle mě být řemínek, který s hodinkama hezky kontrastuje - určitě stojí za to experimentovat :)

Odkaz ke komentáři

Ano!!! Slušel a jak! Taky jsem na ně koukal - a kdyby byli "Igen" na mém wishlistu jen o něco výš, asi bych o ně "bojoval"... Měl by to podle mě být řemínek, který s hodinkama hezky kontrastuje - určitě stojí za to experimentovat
Na mě je to až moc kontrastní, dle mýho se k tomu víc hodí řemínek černej a samozřejmě sportovnějšího vzhledu ...

Jednim z favoritů je Di-Modell Rallye Waterproof, přidávam fotku s Galco, který jsou stejnej typ jako Igeny ...

http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=114

post-1678-1202565563.jpg

Odkaz ke komentáři

Ano!!! Slušel a jak! Taky jsem na ně koukal - a kdyby byli "Igen" na mém wishlistu jen o něco výš, asi bych o ně "bojoval"... Měl by to podle mě být řemínek, který s hodinkama hezky kontrastuje - určitě stojí za to experimentovat :)

Zaujímavé, doteraz som odmietal kombináciu čierny ciferník, resp. čierna luneta + hnedý remeň.

Odkaz ke komentáři

rallye a anfibio se nedělají v 19mm žralok ano a v černé je i skladem ;)
Kurňa, proč jsem si myslel, že to je 18mm ... :whistle:  Takže 19mm, hmmm ... Kterej přesně jsi měl na mysli?!? ;)

Asi tento, ne?!? http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=95

Odkaz ke komentáři

Mně k nim nejvíc sedí kaučukový řemínek. Bohužel nemám po ruce použitelnou fotku ani foťák. Tvarem je to velmi podobné tomu originálnímu řemínku od původních Orlíků. Je to 20mm provedení, ale podařilo se to tam nacpat aniž by to vypadalo blbě.

Odkaz ke komentáři

Tenhle NATO strap že Igenům sluší ???? :eek:

Asi máme každej jinej vkus ...

mno nejspíš máme, ono totiž dát k černejm hodinkám černej řemen, k oranžovejm oranžovej, atd. - to už mi dnes nepřipadá moc kreativní :rolleyes:

Upraveno uživatelem Filipes
Odkaz ke komentáři

Na mě je to až moc kontrastní, dle mýho se k tomu víc hodí řemínek černej a samozřejmě sportovnějšího vzhledu ...

Jednim z favoritů je Di-Modell Rallye Waterproof, přidávam fotku s Galco, který jsou stejnej typ jako Igeny ...

http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=114

tento je fakt super!!!

Odkaz ke komentáři

mno nejspíš máme, ono totiž dát k černejm hodinkám černej řemen, k oranžovejm oranžovej, atd. - to už mi dnes nepřipadá moc kreativní :rolleyes:

Na druhou stranu, přílišná kreativita za každou cenu nekdy není dobrá...člověk pak občas vypadá s prominutím jako debil...

Jinak souhlasím s JJ. Na Igeny jsem si pořídil kaučukovej řemen, který víceméně odpovídá dobovému originálu. Pravda ale je, že kdybych je chtěl na každodenní nošení, asi bych šel do toho žraloka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...