rorda Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 (upraveno) Tento týden jsem vydražil na Aukru Sport Igeny a hodlam je dát do kupy, včetně novýho řemínku. Zajímal by mě váš názor na řemínek, kterej by vám k nim nejvíc pasoval nebo se vám zdá, že se k nim hodí nejlépe. Já svý favority pochopitelně mam, ale zatim neprozradim, navíc je jich moc ... Díky za tipy! Upraveno 9. února 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 (upraveno) nedávno proběhly na aukru Igeny na světlehnědém koženém NATO strapu a trochu překvapivě jim moc slušel! edit: foto z aukra Upraveno 9. února 2008 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 nedávno proběhly na aukru Igeny na světlehnědém koženém NATO strapu (pokud se nepletu) a trochu překvapivě jim moc slušel! Ano!!! Slušel a jak! Taky jsem na ně koukal - a kdyby byli "Igen" na mém wishlistu jen o něco výš, asi bych o ně "bojoval"... Měl by to podle mě být řemínek, který s hodinkama hezky kontrastuje - určitě stojí za to experimentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 (upraveno) Ano!!! Slušel a jak! Taky jsem na ně koukal - a kdyby byli "Igen" na mém wishlistu jen o něco výš, asi bych o ně "bojoval"... Měl by to podle mě být řemínek, který s hodinkama hezky kontrastuje - určitě stojí za to experimentovatNa mě je to až moc kontrastní, dle mýho se k tomu víc hodí řemínek černej a samozřejmě sportovnějšího vzhledu ... Jednim z favoritů je Di-Modell Rallye Waterproof, přidávam fotku s Galco, který jsou stejnej typ jako Igeny ... http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=114 Upraveno 9. února 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 (upraveno) Další je Di-Modell Anfibio Polo Waterproof ... http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=99 Upraveno 9. února 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Ano!!! Slušel a jak! Taky jsem na ně koukal - a kdyby byli "Igen" na mém wishlistu jen o něco výš, asi bych o ně "bojoval"... Měl by to podle mě být řemínek, který s hodinkama hezky kontrastuje - určitě stojí za to experimentovat Zaujímavé, doteraz som odmietal kombináciu čierny ciferník, resp. čierna luneta + hnedý remeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Černý žralok od Di-Modell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 rallye a anfibio se nedělají v 19mm žralok ano a v černé je i skladem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 (upraveno) rallye a anfibio se nedělají v 19mm žralok ano a v černé je i skladem Kurňa, proč jsem si myslel, že to je 18mm ... Takže 19mm, hmmm ... Kterej přesně jsi měl na mysli?!? Asi tento, ne?!? http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=95 Upraveno 9. února 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaurien Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 nedávno proběhly na aukru Igeny na světlehnědém koženém NATO strapu a trochu překvapivě jim moc slušel! edit: foto z aukra Tenhle NATO strap že Igenům sluší ???? Asi máme každej jinej vkus ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 (upraveno) Takže asi nakonec vezmu ten černej Di-Modell Shark Waterproof, co má Kubson na skladě, mohlo by to vypadat fakt dobře ... Upraveno 9. února 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Ještě se mi líbí jeden model od Riosu1931, ten taky nevypadá špatně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Takže asi nakonec vezmu ten černej Di-Modell Shark Waterproof, co má Kubson na skladě, mohlo by to vypadat fakt dobře ... Správně : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 Mně k nim nejvíc sedí kaučukový řemínek. Bohužel nemám po ruce použitelnou fotku ani foťák. Tvarem je to velmi podobné tomu originálnímu řemínku od původních Orlíků. Je to 20mm provedení, ale podařilo se to tam nacpat aniž by to vypadalo blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 (upraveno) Tenhle NATO strap že Igenům sluší ???? Asi máme každej jinej vkus ... mno nejspíš máme, ono totiž dát k černejm hodinkám černej řemen, k oranžovejm oranžovej, atd. - to už mi dnes nepřipadá moc kreativní Upraveno 10. února 2008 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Na mě je to až moc kontrastní, dle mýho se k tomu víc hodí řemínek černej a samozřejmě sportovnějšího vzhledu ... Jednim z favoritů je Di-Modell Rallye Waterproof, přidávam fotku s Galco, který jsou stejnej typ jako Igeny ... http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=114 tento je fakt super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 10. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 tento je fakt super!!!Mně se taky v první moment líbil nejvíc, nějak mi k nim hned pasoval, ale rozměry jsou jen 18 a 20mm, takže smůla ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaurien Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 mno nejspíš máme, ono totiž dát k černejm hodinkám černej řemen, k oranžovejm oranžovej, atd. - to už mi dnes nepřipadá moc kreativní Na druhou stranu, přílišná kreativita za každou cenu nekdy není dobrá...člověk pak občas vypadá s prominutím jako debil... Jinak souhlasím s JJ. Na Igeny jsem si pořídil kaučukovej řemen, který víceméně odpovídá dobovému originálu. Pravda ale je, že kdybych je chtěl na každodenní nošení, asi bych šel do toho žraloka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 (upraveno) Mně se taky v první moment líbil nejvíc, nějak mi k nim hned pasoval, ale rozměry jsou jen 18 a 20mm, takže smůla ... Kup tu 20, to by se tam snad dalo napasovat. Upraveno 10. února 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 10. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2008 Hirsch Modena http://www.chrono.cz/reminky-24-mm/hirsch-active-modenaupr..bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se