Penca Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Trošku pokukuju po tomto kalibru a rád bych znal Váš názor na tyto níže uvedené stroje,nebo i jiné.Rád bych něco v trošku rozumné ceně do 700USD(ono toho až tak moc za ty prachy nebude ) ACCUTRON GEMINI-cca 500USD z USA(trochu hrozí DPH) REVUE THOMMEN CLASSIC Chronograph-cca 700USD ale z EU Upraveno 21. května 2008 uživatelem Penca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Trošku pokukuju po tomto kalibru a rád bych znal Váš názor na tyto níže uvedené stroje,nebo i jiné.Rád bych něco v trošku rozumné ceně do 700USD(ono toho až tak moc za ty prachy nebude ) ACCUTRON GEMINI-cca 500USD z USA(trochu hrozí DPH) REVUE THOMMEN CLASSIC Chronograph-cca 700USD ale z EU Pokud vybíráš mez RT a A, rozhodně bych doporučil Revue Thommen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Ty Accutrony jsou moc hezky Jeste treba O/W - http://cgi.ebay.com/O-W-large-chrono-watch...1QQcmdZViewItem - ty jspu za 675 USD + posta, pokud posle i mimo USA Nebo poradnej vintazni retro kousek - http://cgi.ebay.com/Rare-Vintage-NOS-Valjo...1QQcmdZViewItem A nebo tady ty Fortis Bullhead - taky solidni retro masakr - http://cgi.ebay.com/Fortis-Bullhead-Chrono...VQQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 21. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Na ty O&W jsem taky narazil,a nevypadají nejhůř.Trošku jsem uvažoval nad Hamiltonem,ale tam jsme s cenou o poznání výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 21. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Jinak ty Fortisky,to se jen tak nevidí Upraveno 21. května 2008 uživatelem Penca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Sorry za OT. K těm fortiskám: už jsem uvažoval o tomdle na ebay je toho celkem hodně a je to opravdu retro masakr! Ve zláté jsou ale nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Nezabudajte na Hamilton po ebay tu a tam preblesknu solidne chrona za celkom rozumne ceny jedinym problemom je ze predajcovia sa vacsinou zdrahaju posielat mimo USA ale sa sa s nimi dohodnut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 A samozřejmě Eterna ;-). Teď jsou na ebay dvoje KonTiki s cal. 7750. (230253794926, 180244950066). Stejný jedny mám a mám je moc rád. Cena možná trochu nad limit, ale ne moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Mně se líbí ty Accutrony. Šmejd to nebude a u nás navíc trošku exotika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Mně se líbí ty Accutrony. Šmejd to nebude a u nás navíc trošku exotika Co se týká vizáže,tak se mi taky líbí Accutron,ale někdy obrázek zkresluje.Nemá je tady někdo?Nějaké názory... Ale nezříkal bych se ani Revue Thommen,ale ty asi nikdo tady mít nebude.Nebo jo?¨ Nějaké jiné možnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 22. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Nezabudajte na Hamilton po ebay tu a tam preblesknu solidne chrona za celkom rozumne ceny jedinym problemom je ze predajcovia sa vacsinou zdrahaju posielat mimo USA ale sa sa s nimi dohodnut. Hamilton by taky šel,bral bych třeba i lehce jetý,ale když už jsou,tak se prodávaj dost draho.Třeba tyto nevypadají špatně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Co se týká vizáže,tak se mi taky líbí Accutron,ale někdy obrázek zkresluje.Nemá je tady někdo?Nějaké názory... Ale nezříkal bych se ani Revue Thommen,ale ty asi nikdo tady mít nebude.Nebo jo?¨ Nějaké jiné možnosti? Ty Accutrony (na kůži) jsem nedávno objednával pro kamaráda, cena byla 638USD včetně dopravy, tehdy 10 247,-Kč. DPH nějaké dopočítali, teď nevím kolik. Swiss made, 7750tka, zajímavé 42mm pouzdro trochu ala pavouk, pěknej antireflex na mírně klenutým safíru, ručičky, ciferník, tlačítka - všechno tak IMHO v harmonii. Ovšem žádná divočina, na kůži takový usedlejší hodinky. Tak jsem k nim ještě doobjednával přímo v Bulova ocelovej tah, cena 73EUR včetně dopravy. S ním dostanou sportovnější šmrnc. Myslím, že za ty peníze se neseženou ani Hamiltony, a to už je co říct - kvalitativně jsou pak naprosto srovnatelné, značkou asi taky. Pro mě jediný mínus - WR pouze 50m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 26. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Ty Accutrony (na kůži) jsem nedávno objednával pro kamaráda, cena byla 638USD včetně dopravy, tehdy 10 247,-Kč. DPH nějaké dopočítali, teď nevím kolik. Swiss made, 7750tka, zajímavé 42mm pouzdro trochu ala pavouk, pěknej antireflex na mírně klenutým safíru, ručičky, ciferník, tlačítka - všechno tak IMHO v harmonii. Ovšem žádná divočina, na kůži takový usedlejší hodinky. Tak jsem k nim ještě doobjednával přímo v Bulova ocelovej tah, cena 73EUR včetně dopravy. S ním dostanou sportovnější šmrnc. Myslím, že za ty peníze se neseženou ani Hamiltony, a to už je co říct - kvalitativně jsou pak naprosto srovnatelné, značkou asi taky. Pro mě jediný mínus - WR pouze 50m. Uvidíme,pokud na ně narazím za nějakou rozumnou cenu,tak do nich asi půjdu.Jinak jsem je viděl i s ocelovým tahem,ale barva ciferníku jen modrá nebo bílá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 26. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Uvidíme,pokud na ně narazím za nějakou rozumnou cenu,tak do nich asi půjdu.Jinak jsem je viděl i s ocelovým tahem,ale barva ciferníku jen modrá nebo bílá. Ještě dodávám fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 (upraveno) Uvidíme,pokud na ně narazím za nějakou rozumnou cenu,tak do nich asi půjdu.Jinak jsem je viděl i s ocelovým tahem,ale barva ciferníku jen modrá nebo bílá. To jsou ty s číslama místo indexů, nebo ne? EDIT: Jo, koukám, žes tam hodil obrázky. Ty modrý se mi líbí víc... Upraveno 26. května 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 26. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 To jsou ty s číslama místo indexů, nebo ne? EDIT: Jo, koukám, žes tam hodil obrázky. Ty modrý se mi líbí víc... Ještě jedna verze: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Trošku se přifařím k této otázce. Je na fotkách ETA 7750, nebo je to čína? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penca Odesláno 26. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2008 Zkus porovnat: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 Zkus porovnat: No porovnávám a myslím že je to 7750, ale jistě je tu i někdo kdo to má v oku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 podle mého laického názoru to je fake... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se