Přejít na obsah

Soutěž na pokračování pro znalce IWC

vlastik

Doporučené příspěvky

Známý mi k mým originál TOP GUN-ům zapůjčil své fejky, takže bych chtěl tímto odstartovat soutěž v rozpoznávání, určenou jak pro zábavu, tak především proto, aby si nikdo nenaběhl při koupi svých hodinek. Průběžně budu přidávat další fotky a nakonec prozradím, které jsou pravé a které fejk. Nechávám volné pole komentářům. V průběhu soutěže snad dodám i mikroskopické snímky, ale zatím mi mikroskop někde vázne na cestě s tím, že mu to bude trvat minimálně 12 dní.

post-3698-1236182030.jpg

post-3698-1236182070.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Řekl bych také že originál je vlevo,vede mě k tomu především nedbalejší nanesení červené barvy u těch vpravo a korunka / i kydž to může byt rozdílným uhlem záběru / .

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

oboje jsou fejky :) at tu je vice nazoru. pokud jsi z Prahy, vem je na setkani. zajimalo by me, jak jsou tezke a provedeni.

EDIT: fake je VLEVO. protoze ukazuje dnes stredu 1. ale dnes se streda 4 coz ukazuji pravo. ;)

Upraveno uživatelem 911
Odkaz ke komentáři

Musím říct, že je zajímavé sledovat vývoj komentářů. Hodně jich je ovlivněno úhlem focení, ale chtěl jsem je mít na jedné fotce vedle sebe. Materiálově jsou takřka totožné, obojí je keramika, ta na těch facích se dělá v Korei, zbytek materiálů je titan a ocel. Obávám se, že rozdíly v materiálech pozná pouze spektrograf, pokud by mi do nich někdo nechtěl vrtat. Co není na fotkách vidět je absolutní mat ciferníku na originálu, absolutně neuvěřitelné, jak dokážou pohlcovat světlo. Co se týče AR mají ho i faky, ale rozdíl je tam taky znát. Ale pokračujeme, zkuste více rozvíjet konkrétní rozdíly. Ještě pro info jedny jsou fake a druhé ne, opravdu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Podle korunky a lepšího provedení řemene tipuju fake napravo, origo nalevo.

edit: Navíc se mi zdá ten nápis TOP-GUN na boku pouzdra u těch vpravo nějak podezřele lacině stříbrný a navíc plochý. Ten vlevo se mi zdá plastický. Ale už mi oči přecházejí, takže nevim.

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Takže pokračujeme. Korunka je záležitostí světla. Některé záležitosti jsou způsobeny tím, že hodinky nemohou být nafoceny ve stejné ose na jedné fotografii bez dalších pomůcek, např. parabolické podložky :crying_anim02: .

post-3698-1236193134.jpg

post-3698-1236193378.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...