jirka404 Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Ví někdo jak obnovit ošoupané zlacení na hodinkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Obrousit a nechat znova pozlatit. Mě to vyšlo na 240euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Obrousit a nechat znova pozlatit. Mě to vyšlo na 240euro To znamená rozebrat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Dle platby v EURO soudím, že to nebylo v ČR. Měl by jste kontakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 www.danafi.com U těhlech hodinek tady bych se na to asi vykašlal, já už bych do toho podruhé nešel ani u těch mých oblíbených mechanik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Takže obrousit všechno zlacení a udělat z nich nerez . Alespoň bude lehčí sehnat k nim tah. Čím jste brousil a leštil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Takže obrousit všechno zlacení a udělat z nich nerez . Alespoň bude lehčí sehnat k nim tah. Čím jste brousil a leštil ? To mi dělali přímo v té firmě, ale obrousit zbytky zlata a vyleš*** ocel by asi zvládl i hodinář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 To mi dělali přímo v té firmě, ale obrousit zbytky zlata a vyleš*** ocel by asi zvládl i hodinář... OK dík za poradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 bacha s tím leštěním, obvykle se zlatí na mosaz nebo chemicky narušenou ocel. U toho Seika možná bude nejlevnější nové pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 bacha s tím leštěním, obvykle se zlatí na mosaz nebo chemicky narušenou ocel. U toho Seika možná bude nejlevnější nové pouzdro. Tady ten stroj je z roku 1988 a tak se obávám, že nové pouzdro již neseženu . Pro mě je to taková srdeční záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 13. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Tady ten stroj je z roku 1988 a tak se obávám, že nové pouzdro již neseženu . Pro mě je to taková srdeční záležitost Ještě je varianta nechat povrchovou úpravu udělat někde u nás, doporučuji se poohlédnout po místních galvanovnách. Já chodíval s různými součástkami do Galvaniky Fiala (ale hodinky jsem nezkoušel). Možností je mnoho. Nechá se to např. pochromovat, což stojí pár šupů. Předtím je samozřejmě potřeba provést přípravu... je otázka, jestli to tam dělají. Osobně bych si to přebrousil sám a poslal na povrchovou úpravu do nějaké specializované firmy. Ani to zlacení nemusí vyjít nijak extra draho, u nějaké ne-hodinářské firmy. DANAFI je sice známá svou prvotřídní kvalitou práce, ale ceny nejsou moc lidové. A u těchto hodinek se to určitě nevyplatí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2009 Nuže dobrá pánové přesvědčili jste mě. Nakoupím kotoučky do mikrobrusky, diamantovou pastu a potom vám zde předvedu výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2009 Zlacení zkus tady: www.galvenn.cz Nemuselo by to být drahé. Ale opracuj si to raději sám, obvykle dělají hlavně nárazníky a takové věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) V pátek přivezeny z www.galvenn.cz Prim Pavouk (chromování) moc pěkně uděláno. Zlacení také dělají stačí napsat email a pošlou ceník. Biges moc díky za radu. Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) To mě zajímá, nebylo by prosím víc foto toho nově udělaného chromování? Na tomhle je vidět prd EDIT: abych to upřesnil - mám totiž pocit, že každé nově pochromované pouzdro pak tak trochu připomíná krásně lesklý ocucaný bonbon, broušením a leštěním jdou do háje všechny rovné plochy a hrany. Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 To je pravda hrany se tímto ztratí. Nafotím a dám sem. Jinak cena byla 180kč. Dokonce udělali i korunku, ale ta se moc nezdařila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 (upraveno) Tady pokus o foto. Moderátora prosím jestli je jich moc (fotek), tak není problém nechat jen ty nej, jestli tedy nějaké nej jsou a zbytek smazat. Na druhých je pokus o tu korunku. Upraveno 16. ledna 2010 uživatelem pikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 No, ta korunka je opravdu zajímavá Jen nevím, jestli být upřímný a říct, že se mi výsledek pochromování pouzdra nelíbí, nebo být taktní a říct že jsou pěkně lesklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 16. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2010 Jsou kulaťoučké a leskloučké to jo, ale mě se prostě líbí. A budou to malé zimní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se