charles Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Mám na mysli fóra, kam chodíte pravidelně a občas přispíváte. Uživatelé, kteří mají více jak 10 přípsvěků za den nemusí odpovídat. Tam je to jasné, že jim čas nezbývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 forum.aiways.cz ? fórum, kde téměř není moderace a přesto si drží tzv. úroveň garaz.autorevue.cz ? solidní ZOO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Fórum ce4you.cz - První český portál o Windows Mobile ( http://www.ce4you.cz/ ) pred Chronomagom to bola moja závislosť. Tiež náročná na čas a peniaze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 www.tz-uk.com - HODINKY www.fountainpennetwork.com - PERA forum.grafika.cz - FOTO forum.overclocking.cz - PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) smartmania ce4you xda-developers.com warforum war-forum deviantART WUS tz-uk Zive PCtuning Avmania Digiarena arachnoboards tarantulas.us console-forum hardwarezone pak jedno takove soukrome a par dalsich... Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 No nemas to lehky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 bike-forum.cz /kola knife.cz /nože puff.com /doutníky dymla.net /dýmky vakobobri.cz /:) dříve hofyland, cyberspace a podobné nesmysly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Začátečníček Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Jsem dost přelétavý, ale momentálně fórum o břitvách : Wa-kamisori - http://forum.britva.cz/viewtopic.php?f=6&t=52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 No nemas to lehky No, kdyz se zajimas o hodne veci a chces o nich neco vic vedet, tak je to nejlepsi moznost. Uzivatelske zkusenosti jsou k nezaplaceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Jsem dost přelétavý, ale momentálně fórum o břitvách : Wa-kamisori - http://forum.britva.cz/viewtopic.php?f=6&t=52 to si děláš prdel! ono je forum opravdu o všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 jenom tohle http://hudebniforum.cz/ a chronomag sice jenom 2 fóra, ale můj čas a peníze to vyčerpává víc, než považuji za rozumné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Pasivně jsem často na planes.cz nebo airliners.net a prohlížím si nádherný letadla - kdyby nevyhrál chronomag, tak jsem teď spotter a cvakám a cvakám... Občas se juknu na ford-galaxy fórum, když potřebuji poradit a nebo když něco sháním na náš bus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 bmwklub.cz - kvůli autu vstrom.cz - kvůli motorce v menší míře pár dalších (o cestování) ale na chronomagu čerpám momentálně nejvíc žena to za mě dohání, ta je 3x tak aktivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charles Odesláno 25. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Jsem dost přelétavý, ale momentálně fórum o břitvách : Wa-kamisori - http://forum.britva.cz/viewtopic.php?f=6&t=52 Docela by mě zajímalo, jak probíhá takové setkání břitevníků Jinak ja obcas navstevuju outdoorforum, chicago-cz a forum Majora Zemana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Pravidelně kromě chronomagu jen fórum "běhej.com". Občasně www.mercedes-classic.cz . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 No ... ja som registrovaný na valka.cz (pod iným nickom) ... svojho času som tam bol aktívny oveľa viac, aj nejaký článok tam mám ebookforum.cz zive.cz mandrivalinux.cz ubuntu.cz pctuning.cz warxtreme a ešte nejaké, na ktoré si momentálne nespomeniem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Já navštěvuji často fora: badmintoncentral.com astra-g.cz forum.xda-developers.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 WUS a TZ UK škodahome (nebo tak nějak) knife.cz a pak zhruba 5 US for věnovaných nožům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Mimo chronomagu jsou to: pctuning.cz - tam jsem pred chronomagem travil nejvic času hlavně díky osobním známostem s několika lidmi z vedení, moderátorů i obyč. uživatelů planes.cz - tam se jen koukám válka.cz - tam taky jen koukám Ale dost času taky trávím na stránkách které forum nemají nebo se nehodlám ani registrovat třeba: myego.cz - občas Radek napíše věc která zaujme i mě rozzlobenimuzi.com navratdoreality.cz Ale registrován jsem na několika dalších, kam se podívám jen pokud něco konkrétzního sháním nebo jen čistě z nudy, co je nového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2010 Kdysi jsem mel psa, norníka a hledal jsem o něm nejake informace a narazil jsem na prima diskuzní forum http://www.nornik.net/ :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se