Karki Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Mimo chronomagu jsou to: pctuning.cz - tam jsem pred chronomagem travil nejvic času hlavně díky osobním známostem s několika lidmi z vedení, moderátorů i obyč. uživatelů planes.cz - tam se jen koukám válka.cz - tam taky jen koukám Ale dost času taky trávím na stránkách které forum nemají nebo se nehodlám ani registrovat třeba: myego.cz - občas Radek napíše věc která zaujme i mě rozzlobenimuzi.com navratdoreality.cz Ale registrován jsem na několika dalších, kam se podívám jen pokud něco konkrétzního sháním nebo jen čistě z nudy, co je nového. Na pctuning byl člen Stin.ja znal si ho?
Galil Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Samozřejmě nožejčky, takže knife.cz, warforum.cz, pentaxfriends.eu stran foťáků/fotek a taky citroeňácký fórum věnovaný C5 kám C5club.cz, výbornej zdroj rozumů, nápadů, dílů atd. Co se týče ruinování peněženky, nožejčky a chronomag bezkonkurenčně vedou...
DAveDOG Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Na pctuning byl člen Stin.ja znal si ho? Pokud myslíte uživatele shadow tak ano. Podle mě je škoda že seknul s tím co dělal. Takových zapálených lidí je málo. I když na druhé straně se mu celkem nedivím.
quest987 Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 chronomag.cz symbianforum.cz smartmania.cz avmania.cz mobilmania.cz ted musim najit nejake dobre forum k blackberry k moji nove hracce
Karki Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Pokud myslíte uživatele shadow tak ano. Podle mě je škoda že seknul s tím co dělal. Takových zapálených lidí je málo. I když na druhé straně se mu celkem nedivím. Nevim jesti se bavime o tom stejnem,byl to velky fanda grafik parhelia a dobry chlap http://www.vecernji.hr/vijesti/sedmogodisn...oca-clanak-7599
VIPER1 Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 ... jste blázni. Tak to já jen Chronomag fórum a to ještě s vypětím všech sil
Alessio Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 mx5 klub (auto) auto.cz (víc aut) autofun.cz (víc rychlejch aut) golfdigest (v sezoně) ...ale chronomag je nejpestřejší
stratom Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 mx5 klub (auto) auto.cz (víc aut) autofun.cz (víc rychlejch aut) golfdigest (v sezoně) ...ale chronomag je nejpestřejší bike-forum.cz cyklodiskuze.cz na víc toho čas nemám
Diamondking Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 dymka.net, mobilmania.cz, ale chronomag vede
XXXfazerXXX Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Chronomag,Warforum,Detektorweb....ted ty,kde jsem nasel nejvice pratel a take nejvice porozumeni-Amateri transvestiti,-Holcicky a pejsci,-Voyuersandslintings....pekny pocteni,ale trosku nebezpecny. Jednou mi ukazal comp TOTAL DELETE
Dantechno Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Chronomag,Warforum,Detektorweb....ted ty,kde jsem nasel nejvice pratel a take nejvice porozumeni-Amateri transvestiti,-Holcicky a pejsci,-Voyuersandslintings....pekny pocteni,ale trosku nebezpecny. Jednou mi ukazal comp TOTAL DELETE Jeste jsi zapomel na KAKADUForum.com
XXXfazerXXX Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Jeste jsi zapomel na KAKADUForum.com Ty se do starsiho a rozumejsiho cloveka nenavazej...nekolikrat jsem te potkal na Amaterech transvestitech v oddeleni -PUNCOCHACE NA FEST
Dantechno Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Ty se do starsiho a rozumejsiho cloveka nenavazej...nekolikrat jsem te potkal na Amaterech transvestitech v oddeleni -PUNCOCHACE NA FEST Hele, ted mi docvaklo, proc te minuly tyden hospitalizovali s odkrvenim spodnich koncetin.....
Jarett Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 tak nejvíc asi tady ... ale jinak také cyklodiskuze.cz bike-forum.cz behej.com na víc není prostor a ve zbytku času pracuji, což mě naštěstí baví, poněvadž dělám co mám rád ....
Návštěvník Snow Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 O prvním místě nemusím psát, ale dál jsem registrovaný na : watchlounge.com operacesky.net viry.cz
vojt Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Kromě té naší zahrádky sleduji - jsem členem: rolexforums.com baskytara.com r-l-x.de
PepaSFI Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 kromě chronomagu pravidelně: www.knife.cz asi netřeba představovat www.Italiancars.org príma parta a dobře dělaný web hlavně o starších italských autech www.abclinuxu.cz to je pro nás co máme poruchu osobnosti a nechcem si za svý prachy nechat kvalitně dělat potíže. forum.britva.cz to už tu někde padlo Mimo to různé weby o autech, o vojenské historii, o technických kuriozitách. Samozřejmě i pár radioamatérských a fotografických.
luvalu Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Já jsem rád, když se stihnu podívat akorát na tohle fórum. Trochu se pokochám, něco se dozvím a vypnu kompl. Jiný fórum prostě ani nehledám.
dizi Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Podľa priorít: forum.fotonmag.cz fountainpennetwork.com candlepowerpoforums.cz forum.mtbiker.sk behej.com (čitateľ) forum.zive.cz Čím dlhšie som na nejakom fóre, tým menej tam chodím:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se