Návštěvník SukHoi Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Seiya prodává nové, šílené Gšoky http://www.seiyajapan.com/c=OlaTc2iQtPd0rP...3000B-1AJF.html kdo mi prozradí co je: # Curbed glass # - Neo blight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puralex Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 prijemna kombinace cerveny s cernou...sice je cifernik plnej, ale me se to zda prehledny. paleec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 Napadá mě curved glass - vypouklé sklíčko a neobrite - něco jako fosforové ručičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 curbed je překlep, "v" je hned vedle"b" a neo blight asi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 11. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2010 Za mna vcelku slusny kolotoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2010 Co to znamená(ty konkrétní dva pojmy,na které se ptáš,to Ti neprozradím) - ale ta barva je nějaká novinka od Casia - zmiňují se o tom tady. Hodinky mají nějakou vylepšenou protinárazovou ochrranu a jsou testovány na přetížení 15 G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 tohle jsem už viděl, zdají se mi větší než klasika s ručkama - každopádně jako letní hodinky pojmu Traser P 6600 Type 6 MIL-G (hledal jsem k nim video a narazil jsem na jak se projíždí po Hradci ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Naživo jsem je ještě neviděl,ale dopadne-li to dobře,budou mi za chvilku říkat "pane"....snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2010 Z čeho je to pouzdro? Běžnej plast jako u ostatních G? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se