Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už pár dní premýšlim že by bylo docela fajn udělat takový srázek Chronomagu někde v Brně. Neznám ale Brněnské putiky a tak netuším kde a taky jestli by byl zájem a jak velký. Co na to Brňáci?

Odesláno

Osobně s tím nemám problém, byť je fakt že pravděpodobně nejsem z nejreprezentativnějších :) Každý ale nějak začínal :)

mrakodrap: bydliště Rosice? wow:)

Odesláno

jako brnak jsem pro. jen jsem mlady a nezkuseny pokud to teda nevadi. urcete misto a cas, sice ted jedu na dovolenou ale kdyz to pujde rad se zucastnim.

Odesláno (upraveno)

Já jsem taky pro, Mrakodrap by to měl zorganizovat, když to navrhl :rolleyes: Někde v dosahu MHD, ať si můžu dát pivo. Nic reprezentativního není třeba, neděláme přece firemní prezentaci :cheers:

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno
  Foundryman napsal:
Já jsem taky pro, Mrakodrap by to měl zorganizovat, když to navrhl :rolleyes: Někde v dosahu MHD, ať si můžu dát pivo. Nic reprezentativního není třeba, neděláme přece firemní prezentaci :cheers:

Když tak tě naložím a když mi nepobliješ auto,tak tě vemu i zpět. :thumbsup_anim:

Odesláno
  Foundryman napsal:

Cožpak o to já bych organizoval, ale jak jsem psal tak hospůdky v Brně moc neznám a to je pak těžký. Nicméně zde padly první návrhy a tak snad z toho něco bude...

Odesláno
  mrakodrap napsal:
Cožpak o to já bych organizoval, ale jak jsem psal tak hospůdky v Brně moc neznám a to je pak těžký. Nicméně zde padly první návrhy a tak snad z toho něco bude...

Kastelan byla takova sranda, kapanek drahe. Ale zase, kdyz jsem tam nekoho poslal, vzdy si to pochvaloval.

Napada me restaurace U Jošta, je tam salonek. Nebo primo na České je Stredoveka krcma, je to v podzemi a je tam chladek.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...