Přejít na obsah

Archimede x Steinhart

Onyx

Doporučené příspěvky

Chtěl bych si koupit pilotky a nejvíc se mi libí tyto dvoje. V hodinkách sem víceméně laik, a tak vás všechny prosím poraďte proč Arch. nebo Stein. Zájímá mě co lepší ETA x Unitas, 17 x 25 jewels atd atd.... Je mi jasný, že co člověk to názor, ale pokud jsou jedny opravdu lepší, tak bych to rád věděl. Předem děkuji všechny názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 145
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO

Podle mně se to ani srovnávat nedá ...... Steinhart jsou mega obří hodinky, které budeš každý den natahovat a pokud nemáš medvědí tlapu tak z nich budeš nešťastný ...... Archimede jsou hodinky normální velikosti o které se při běžném nošení nebudeš starat a jednou za týden seřídíš ...... já bych volil Archimede

Odkaz ke komentáři

Podle mně se to ani srovnávat nedá ...... Steinhart jsou mega obří hodinky, které budeš každý den natahovat a pokud nemáš medvědí tlapu tak z nich budeš nešťastný ...... Archimede jsou hodinky normální velikosti o které se při běžném nošení nebudeš starat a jednou za týden seřídíš ...... já bych volil Archimede

Díky, něco podobnýho jsem potřeboval "slyset".

Odkaz ke komentáři

No já zase chci Steinharty mimo jiné právě kvůli tomu každodenímu natahování.

Odkaz ke komentáři

lidi, se steinhart pilotkama je mi to opravdu líto.. udělal jsem maximum, abych je sehnal, ani samotný steinhart hodinky nemá, čeká na dodání od hodináře ve švýcarsku... já už přes měsíc nemám ani peníze ani hodinky.. :suicide_anim:

To je fuk. Jen v nás prosím živ naději :)

Doufám, že ti nevrátí peníze :gun_bandana:

Upraveno uživatelem Drummer
Odkaz ke komentáři

lidi, se steinhart pilotkama je mi to opravdu líto.. udělal jsem maximum, abych je sehnal, ani samotný steinhart hodinky nemá, čeká na dodání od hodináře ve švýcarsku... já už přes měsíc nemám ani peníze ani hodinky.. :suicide_anim:

Cau Kubo, jsou archimede na sklade nebo se taky ceka na objednani?

Odkaz ke komentáři

Cau Kubo, jsou archimede na sklade nebo se taky ceka na objednani?

záleží které ;) ty nejprodávanější jsem včera prodal poslední dva kusy a další objednávám hned v pondělí, skladem budou do týdne v dostatečném množství, u archimede není problém s dodáním čehokoli do týdne, i když nejsou u mne skladem... jinak všechny ostatní varianty Archimede Pilotek mám ihned k dodání

Odkaz ke komentáři

záleží které ;) ty nejprodávanější jsem včera prodal poslední dva kusy a další objednávám hned v pondělí, skladem budou do týdne v dostatečném množství, u archimede není problém s dodáním čehokoli do týdne, i když nejsou u mne skladem... jinak všechny ostatní varianty Archimede Pilotek mám ihned k dodání

A ty BB s PVD upravou jsou taky k dipozici??

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...