Onyx Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Chtěl bych si koupit pilotky a nejvíc se mi libí tyto dvoje. V hodinkách sem víceméně laik, a tak vás všechny prosím poraďte proč Arch. nebo Stein. Zájímá mě co lepší ETA x Unitas, 17 x 25 jewels atd atd.... Je mi jasný, že co člověk to názor, ale pokud jsou jedny opravdu lepší, tak bych to rád věděl. Předem děkuji všechny názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Stowa nebo Laco. Kdyz uz pilotky s designem Beobachtungsuhr tak od firmy, ktera je za 2. svetove skutecne delala. Delala je taky IWC, ale to jsme uz cenove nekde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netvor Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Stowa nebo Laco. Kdyz uz pilotky s designem Beobachtungsuhr tak od firmy, ktera je za 2. svetove skutecne delala. Delala je taky IWC, ale to jsme uz cenove nekde jinde. presne tak, ozaj k tym stowam, maju rovne alebo klenute sklicko? nedaju mi spat v poslednej dobe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 mezi těmito dvěma se já osobně kloním k archimede, ale nedá se říct, že by jedny byly lepší a druhé horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 mezi těmito dvěma se já osobně kloním k archimede, ale nedá se říct, že by jedny byly lepší a druhé horší Vypadá to tak že se budu muset také přiklonit bohužel k Archimede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Vypadá to tak že se budu muset také přiklonit bohužel k Archimede vydrž, jsi v horních patrech pořadníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 23. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Vypadá to tak že se budu muset také přiklonit bohužel k Archimede Dobře v tom případě bych se chtěl zeptat, jestli je strojek ETA lepší než Unitas, přesnost atd.?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Podle mně se to ani srovnávat nedá ...... Steinhart jsou mega obří hodinky, které budeš každý den natahovat a pokud nemáš medvědí tlapu tak z nich budeš nešťastný ...... Archimede jsou hodinky normální velikosti o které se při běžném nošení nebudeš starat a jednou za týden seřídíš ...... já bych volil Archimede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 vydrž, jsi v horních patrech pořadníku diky za ten optimizmus, hned mám lepší náladu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 23. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Podle mně se to ani srovnávat nedá ...... Steinhart jsou mega obří hodinky, které budeš každý den natahovat a pokud nemáš medvědí tlapu tak z nich budeš nešťastný ...... Archimede jsou hodinky normální velikosti o které se při běžném nošení nebudeš starat a jednou za týden seřídíš ...... já bych volil Archimede Díky, něco podobnýho jsem potřeboval "slyset". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Podle mně se to ani srovnávat nedá ...... Steinhart jsou mega obří hodinky, které budeš každý den natahovat a pokud nemáš medvědí tlapu tak z nich budeš nešťastný ...... Archimede jsou hodinky normální velikosti o které se při běžném nošení nebudeš starat a jednou za týden seřídíš ...... já bych volil Archimede No já zase chci Steinharty mimo jiné právě kvůli tomu každodenímu natahování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 Kdybych jsi mel zvolit mezi Archimede a Steinhart, tak bych volil Steinhart designove mi prijdou hezci, libi se mi i ta velikost a hlavne ten pruhled na pekny Unitas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 diky za ten optimizmus, hned mám lepší náladu ! Můžu se přidat? Až přijdou S. budu je moci porovnat s Archimede, které teď mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 lidi, se steinhart pilotkama je mi to opravdu líto.. udělal jsem maximum, abych je sehnal, ani samotný steinhart hodinky nemá, čeká na dodání od hodináře ve švýcarsku... já už přes měsíc nemám ani peníze ani hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 23. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2007 (upraveno) lidi, se steinhart pilotkama je mi to opravdu líto.. udělal jsem maximum, abych je sehnal, ani samotný steinhart hodinky nemá, čeká na dodání od hodináře ve švýcarsku... já už přes měsíc nemám ani peníze ani hodinky.. To je fuk. Jen v nás prosím živ naději Doufám, že ti nevrátí peníze Upraveno 23. listopadu 2007 uživatelem Drummer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 lidi, se steinhart pilotkama je mi to opravdu líto.. udělal jsem maximum, abych je sehnal, ani samotný steinhart hodinky nemá, čeká na dodání od hodináře ve švýcarsku... já už přes měsíc nemám ani peníze ani hodinky.. Cau Kubo, jsou archimede na sklade nebo se taky ceka na objednani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 Cau Kubo, jsou archimede na sklade nebo se taky ceka na objednani? záleží které ty nejprodávanější jsem včera prodal poslední dva kusy a další objednávám hned v pondělí, skladem budou do týdne v dostatečném množství, u archimede není problém s dodáním čehokoli do týdne, i když nejsou u mne skladem... jinak všechny ostatní varianty Archimede Pilotek mám ihned k dodání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 24. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 záleží které ty nejprodávanější jsem včera prodal poslední dva kusy a další objednávám hned v pondělí, skladem budou do týdne v dostatečném množství, u archimede není problém s dodáním čehokoli do týdne, i když nejsou u mne skladem... jinak všechny ostatní varianty Archimede Pilotek mám ihned k dodání A ty BB s PVD upravou jsou taky k dipozici?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 A ty BB s PVD upravou jsou taky k dipozici?? ano mám je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 24. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 ano mám je A cena je stejná jako na chronoshopu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se