Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 145
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, a co se týká Archimede x Steinhart, tak po mnou stanovených podmínkách, jež obsahovaly ruční nátah, velký strojek s modřenými šroubky, průhled na něj, klenutý safír a velikost nad 44mm, která k leteckým dle mě patří, ať má kdo ruku jakkoliv hubenou, zvolil Steinhart.

Odesláno
To byla jistě lehká narážka na slevičku, co Onyxi? :P

Heh ne nebyla....o slevu mi nejde. Jak už jsem výše nastínil v hodinkách se moc nepohybuju, ta se radši zeptám, jsou zas jiný věci kde se lidi ptaj mě co a jak:) Ale když Kubson udělá pěknou cenu já se pochopitelně zlobit nebudu a na revanž mu nabídnu pěknou dovolenou ve Šp. Mlýně. :thumbsup_anim:

Odesláno

ahoj, asi není důvod to tady probírat veřejně, posílám soukromou zprávu (Onyx).

do vánoc mi bohužel přijde jen 7 kusů NavB unitasů :( ještě dnes napíšu všem kdo objednali, na koho vyjde...

Odesláno
hm, tak nová zpráva přímo od Guntera, během 2 týdnů by mi mohli dodat i zbytek, ale nevím jestli se tomu dá věřit :crying_anim02:

Snad prijdou, at se dostane i na ostatni.

BTW. uz je tech semd fuč?

Odesláno
hm, tak nová zpráva přímo od Guntera, během 2 týdnů by mi mohli dodat i zbytek, ale nevím jestli se tomu dá věřit :crying_anim02:

Jsem s toho jelen, můžeš to nějak upřesnit pro Qvída z horního patra ???

Odesláno
Jsem s toho jelen, můžeš to nějak upřesnit pro Qvída z horního patra ???

já jsem z toho taky jelen, ale tvé hodinky bych měl odesílat ještě tento nebo začátkem příštího týdne

Odesláno
do vánoc mi bohužel přijde jen 7 kusů NavB unitasů :( ještě dnes napíšu všem kdo objednali, na koho vyjde...

To jsem taky jelen. Myslel jsem, že jsem určitě mezi první sedmičkou a dopis nikde... :crying_anim:

Odesláno

Drummer: Jak dlouho už je máš objednané?

Odesláno (upraveno)
To jsem taky jelen. Myslel jsem, že jsem určitě mezi první sedmičkou a dopis nikde... :crying_anim:

Napodobne (danycz) :crybaby:

Zrejme je o ne slusnej zajem.

Upraveno uživatelem bubacek
Odesláno

Drummer: Já o 3 dny déle.

Tak ikdyž se nestihnou nadělit pod stromek se svět nezboří. Hlavně že budou. :cool02:

Odesláno (upraveno)

Šmárjá, už o nich přestaňte, nebo si je budu muset taky objednat. Ještě před týdnem se mi nelíbily..... :suicide_anim:

Jeden dotaz, snad nevzdělanci prominete, lze pilotky Steinhart striktně pouze s modrýma ručikama?

Upraveno uživatelem B.F.G.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...