Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Jelikož prasíme vlákno o botách kalhotama, založím nové vlákno věnované specifické kategorii jeans, která se vyznačuje tím, že indigo použité k barvení látky není nijak strojově upravováno, práno či sdíráno a je na majiteli takových kalhot, jakým způsobem dodá svému denimu patinu. Džíny mají taky typický bílý okraj látky s různobarevnými proužky, který jsou vidět na vnitřní; straně vnějšího švu kalhot a často taky na vnitřní straně kapes. Vypadá to  takto:

Pokud je tu někdo stejně postižený; jako já nebo jsem někoho infikoval, tady máme prostor se vyřádit. Pro začátek pár odkazů na studijní materiál a ukázka o čem se tu chci bavit.

Nové raw denim Naked and Famous left hand twill

Naked and Famous left hand twill po 15 měsících nošení a 2 praních

Linky na značky a odkazy:

Rawr Denim

Momotaro

3sixteen

Flat Head

A další a další, které najdete v prvním odkazu

Edited by organic
Posted

Koukám, že každého zajímá to samé. Který prase nosí stejný gatě rok a nepere je? Prostě je to tak no. Chceš li docílit specifického vzhledu, nesmíš je prát každý pátek, protože praním se ti slije struktura vyšoupaného a nevyšoupaného denimu. Já to mám tak, že střídám dvoje džíny a nechávám je na ramínku luftovat. Pokud nejsou vyložené zasraný od bláta, tak je neperu.

Posted

B je správně. Je to o tom, že ty kalhoty žijí s tebou. Je to prostě patina, kterou takto barvený denim získává. Často se takhle lidem obtiskne třeba šrajtofle nebo mobil v kapse, nebo vznikají tz. "honey combs" pod koleny viz foto:

Prozatím sorry - musím pracovat. Budu přispívat průběžně ve volném čase.

Posted

Teda, že peru svoje druhoválečné uniformy jednou ročně, aby chytly patinu a byly správně zaprasené, na to jsem si zvykl. Ale praktikovat totéž u denně používaných kalhot...

Co je mi platné, že sbalím slečnu a stylově ošoupané džíny, když se je budu bát rozepnout, např. kdyby došlo na orální sex...  :lol2:

Ale je fakt, že uměle ošoupané si mi v obchodě tak nějak vnitřně nelíbily. A prodlevy mezi praním jsem taky nějak vnitřně prodlužoval. Teď jsem pochopil proč.

Posted

Co je mi platné, že sbalím slečnu a stylově ošoupané džíny, když se je budu bát rozepnout, např. kdyby došlo na orální sex...  :lol2:

zalud si mej, ale rifle nech luftovat :)

Posted

Teda, že peru svoje druhoválečné uniformy jednou ročně, aby chytly patinu a byly správně zaprasené, na to jsem si zvykl. Ale praktikovat totéž u denně používaných kalhot...

Ale je fakt, že uměle ošoupané si mi v obchodě tak nějak vnitřně nelíbily. A prodlevy mezi praním jsem taky nějak vnitřně prodlužoval. Teď jsem pochopil proč.

možná to chce mít víc kalhot a nenosit je denně

Posted

no pánové možná jsem citlivka ale nosit svrchní oblečení dýl týden  na sobě při styku s kůží asi bych to nedal stejně jako vylézt ráno z bytu bez srchy.. a mít desatore džíny a střídat je po týdnu .. taky mi to nepřijde uplně košer

Posted

no pánové možná jsem citlivka ale nosit svrchní oblečení dýl týden  na sobě při styku s kůží asi bych to nedal stejně jako vylézt ráno z bytu bez srchy.. a mít desatore džíny a střídat je po týdnu .. taky mi to nepřijde uplně košer

jsi asi nebyl na vojně co?  :lol2:

Posted

mám jedny takový od pepe jeans (já vím, žádná ortodoxní značka), a nejvíc se šoupou mezi nohama a u paty.. :unsure: tam už z toho lezou nitě, i když jinak jsou kalhoty pořád tmavý.. ale teda peru je po každým nošení

Posted

Já to testnu. Vezmu obyč 501 a budu je tahat co to jen půjde a když po čase bez praní a vyrážky nebudu vypadat jako houmlesák, objednam něco zajímavějšího. Jsem na to sám docela zvědavej.