jan21 Odesláno 18. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2007 Ma nekdo zkusenosti s prodejcem hodinek Citizen: http://citizen.prodejce.cz/ Dekuji
A@A Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 osobne by som zvolil www.goldtime.cz alebo www.koscom.cz. v prvom pripade mas zarucene, ze goldtime je autorizovany dovozca citizen pre cesku a slovensku republiku.
jan21 Odesláno 19. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 osobne by som zvolil www.goldtime.cz alebo www.koscom.cz. v prvom pripade mas zarucene, ze goldtime je autorizovany dovozca citizen pre cesku a slovensku republiku. nojo ale ty ceny na www.goldtime.cz jsou trosicku premrsteny ...
A@A Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2007 (upraveno) Cista pravda, tak skus www.21jewels.com to budes mat iste lacnejsie aj s pripadnym clom a dph Upraveno 19. prosince 2007 uživatelem A@A
dido Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2007 Ma nekdo zkusenosti s prodejcem hodinek Citizen: http://citizen.prodejce.cz/ Dekuji To snad ani predajca nieje, jednoznacne podla stranky aj modelov samostatny clovek co kupuje na ebay alebo na 21jewels a potom predava s nejakym ziskom. Kludne si ich kupu na 21jewels, naposledny mi odnich prisli bez cla a bez dph, nieje co riesit.
Dag79 Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Odesláno 19. března 2008 Já jsem od něj už dvoje hodinky koupil, vše v naprostém pořádku, rychlé vyřízení, dobrá komunikace, zboží v naprostém pořádku ze vším všudy. Pokud nevěříš dobírce, můžeš si hodinky vyzvednout osobně. Za ty peníze super, lepší než to někde shánět po světě a trnout, jestli vůbec nějaké přijdou.
kubson Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Odesláno 20. března 2008 "obchod" kde je jediná informace o prodejci mobil a mail...
Pavel10 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Objednal jsem si hodinky Citizen.Prodejce dodal to co jsem objednal.Zásilku jsem měl za 2 dny na poště Vůbec žádný problém.Hodinky na mé přání i seřidili.Pavel
lucid Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Objednal jsem si hodinky Citizen.Prodejce dodal to co jsem objednal.Zásilku jsem měl za 2 dny na poštěVůbec žádný problém.Hodinky na mé přání i seřidili.PavelKdyž si tu nový, tak se nejprve dobře podívej na co reaguješ. Oživuješ diskusi mrtvou od r. 2008!
wizard-ov Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 No nic ve zlém, ale pavel hodil svou zkušenost s prodejcem. Jestli tě napadne lepší vlákno než tohle dej nám vědět.
wizard-ov Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) Edit; doublepost Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem wizard-ov
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se