Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

osobne by som zvolil www.goldtime.cz alebo www.koscom.cz. v prvom pripade mas zarucene, ze goldtime je autorizovany dovozca citizen pre cesku a slovensku republiku.

Odesláno
osobne by som zvolil www.goldtime.cz alebo www.koscom.cz. v prvom pripade mas zarucene, ze goldtime je autorizovany dovozca citizen pre cesku a slovensku republiku.

nojo ale ty ceny na www.goldtime.cz jsou trosicku premrsteny ...

Odesláno (upraveno)

Cista pravda, tak skus www.21jewels.com to budes mat iste lacnejsie aj s pripadnym clom a dph

Upraveno uživatelem A@A
Odesláno
Ma nekdo zkusenosti s prodejcem hodinek Citizen: http://citizen.prodejce.cz/

Dekuji

To snad ani predajca nieje, jednoznacne podla stranky aj modelov samostatny clovek co kupuje na ebay alebo na 21jewels a potom predava s nejakym ziskom. Kludne si ich kupu na 21jewels, naposledny mi odnich prisli bez cla a bez dph, nieje co riesit.

• po měsících...
Odesláno

Já jsem od něj už dvoje hodinky koupil, vše v naprostém pořádku, rychlé vyřízení,

dobrá komunikace, zboží v naprostém pořádku ze vším všudy.

Pokud nevěříš dobírce, můžeš si hodinky vyzvednout osobně. :thumbsup_anim:

Za ty peníze super, lepší než to někde shánět po světě a trnout, jestli vůbec nějaké přijdou. :crying_anim02:

• Po letech...
Odesláno

Objednal jsem si hodinky Citizen.Prodejce dodal to co jsem objednal.Zásilku jsem měl za 2 dny na poště

Vůbec žádný problém.

Hodinky na mé přání i seřidili.

Pavel

Když si tu nový, tak se nejprve dobře podívej na co reaguješ. Oživuješ diskusi mrtvou od r. 2008! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...