krutor Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Taky Aikon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Alespon nejaka radost v teto dobeOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 28 minutami, dieqo napsal: Krása střídá nádheru. Kvalita foto taky TOP! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 před 57 minutami, xpolp32 napsal: Krása střídá nádheru. Kvalita foto taky TOP! Děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 ...jsem se zeptal Brouků co si myslí o Aikonech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 5 hodinami, dieqo napsal: ...jsem se zeptal Brouků co si myslí o Aikonech To je paráda, fakt krásné hodinky. Cifr je černý nebo modrý? Já vím, věčná otázka a většinou černý ciferník a modrý antirflex na safíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 47 minutami, tombas napsal: To je paráda, fakt krásné hodinky. Cifr je černý nebo modrý? Já vím, věčná otázka a většinou černý ciferník a modrý antirflex na safíru. Jak říkáš, černý cifr a hra AR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Safra, ten cerny cifr je lakavy Jinak at jen nekecam, tak z pracovniho procesuOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Chlapi už je tam nedávejte. Člověk ještě bude mít chuť je zkusit. Moc pěkné černé i bílé . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 8 minutami, Pivas napsal: Chlapi už je tam nedávejte. Člověk ještě bude mít chuť je zkusit. Moc pěkné černé i bílé . Hmm... a co teprve modré? Určitě je musíš mít všechny! https://www.watchuseek.com/threads/new-arrival-maurice-lacroix-aikon-automatic.4699101/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stelvio Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 To je paráda, fakt krásné hodinky. Cifr je černý nebo modrý? Já vím, věčná otázka a většinou černý ciferník a modrý antirflex na safíru.Poznáš to podle ukazatele data, černé ho mají v barvě, zatímco modré ho mají bílé...Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Máš pravdu I modré jsou skvělé. Rychle pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 33 minutami, Stelvio napsal: Poznáš to podle ukazatele data, černé ho mají v barvě, zatímco modré ho mají bílé... Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk Doma mám lepší monitor a tam to bylo hned jasné, že jsou černé, ale s tou datumovkou mě to nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 26. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2021 Stmiva seOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coach Odesláno 21. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2021 Porad v bileOdesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ballcz Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Tak jsem taky neodolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Nejhezčí ML poslední doby. A jsou to ty menší, nebo větší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 1 hodinou, Radius napsal: Nejhezčí ML poslední doby. A jsou to ty menší, nebo větší? Větší. Poznáš to díky indexu na trojce. 39mm ho nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se