martar Odesláno 9. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 bleděmodrá vteřinovka by jim slušela i v reálu, a jak maji takový fajnově společenský look, tak by je hodila hezky do sportovna, kam speedy patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Hirsch performance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Toolwatch jako brno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Na neorigo gume...striedam tah, cierneho aligatora aj hnedy racing, ale toto je pre mna naj kombinacia Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem Farookh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Pekne inspirativni vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farookh Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Pre zmenu čierny remeň s modrým prešitím a bokmi...neviem čo si o tom mám myslieť, ale pohodlné to teda je Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 na tahu i pevném hadru, maximálně univerzální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 Miluju moony na tomto tahu ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Jo, tenhle tah mi taky chybí.... Dneska jsem byl v pokušení pořídit moonům toho palomovo modrýho žraloka z inzerce, ale co jsem prohlížel na netu fotky modrejch kůží na speedech, nelíbilo se mi to. Přitom hnědý a červený kůže se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Když to tady sleduji, jsem rád, že se dokážu spokojit s jedním řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2017 Sakra, já je měl vzít a nebát se tech 40 mm. Dobře jsi udělal - jsou nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Jo, tenhle tah mi taky chybí.... moony straps.jpg Dneska jsem byl v pokušení pořídit moonům toho palomovo modrýho žraloka z inzerce, ale co jsem prohlížel na netu fotky modrejch kůží na speedech, nelíbilo se mi to. Přitom hnědý a červený kůže se mi líbí. martine, tohle je naprosto vzorovy set kazdeho moonare! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Chybí tam perlony a černej aligator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Chybí tam perlony a černej aligator mas recht:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Ono je to aj tak jedno na com ich nosime... su to asi najkuulovejsie hodinky ake si clovek moze predstavit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Miminko! - gratulace! Klasický moony jsou jediný hodinky, u kterých mne ani na vteřinu nenapadlo a zřejmě ani nenapadne, že by šly z domu. Dokonalých hodinek je tak málo... Časem je možná vyměním za stejný ve velkým parádním balení, ale ty současný už se mnou dost prožily, tak nevím. Navíc by to byl další krám, na kterej by se doma prášilo, a to ani nemluvím o tom, že by se ten kufr (asi) nevlezl do bankovní schránky při střídačce. Teď mne ale napadá, kluci, že tady ve vlákně nemáme pěkný fotky velkýho balení - kdyby měl někdo z vlastníků čas a náladu to sem nějak hezky nafotit, má u mne pět piv a speedy pokec Edit: ale jen v Praze nebo Středočeským kraji. Upraveno 14. září 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 (upraveno) Miminko! - gratulace! Klasický moony jsou jediný hodinky, u kterých mne ani na vteřinu nenapadlo a zřejmě ani nenapadne, že by šly z domu. Dokonalých hodinek je tak málo... Časem je možná vyměním za stejný ve velkým parádním balení, ale ty současný už se mnou dost prožily, tak nevím. Navíc by to byl další krám, na kterej by se doma prášilo, a to ani nemluvím o tom, že by se ten kufr (asi) nevlezl do bankovní schránky při střídačce. Teď mne ale napadá, kluci, že tady ve vlákně nemáme pěkný fotky velkýho balení - kdyby měl někdo z vlastníků čas a náladu to sem nějak hezky nafotit, má u mne pět piv a speedy pokec Edit: ale jen v Praze nebo Středočeským kraji.Já jsem asi divnej, ale mě nové velké balení vůbec nebere...jak píšeš, neskladná bedna. Mám malou červenou krabku, která se mi naopak líbí hodně. A propos martare, kdyby Tě někdy napadlo pustit ten origo racingový děrovaný řemen, tak bych ho vzal....překlápečku mám. Upraveno 14. září 2017 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Dnes jsem přezul na koňskou prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Krása, Zekone. (Prej... jsem rád, že se spokojím s jedním řemenem ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Jako, já si pokaždé půjčím něco ze Sportů, takže to jenom přehazuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se