Přejít na obsah

Na čem máte své Speedmastery?

martar

Doporučené příspěvky

Já jsem asi divnej, ale mě nové velké balení vůbec nebere...jak píšeš, neskladná bedna. Mám malou červenou krabku, která se mi naopak líbí hodně.  A propos martare, kdyby Tě někdy napadlo pustit ten origo racingový děrovaný řemen, tak bych ho vzal....překlápečku mám. :)

Chozefe, na rovinu, nechystám se ho pustit, pravidelně ho nosím. Já jen aby sis nedělal plané naděje. Navíc, co bys s ním dělal, až tvůj chrononeklid vyústí v nákup datejustů? Nebo už nejsi OWG? Protože světlý DJ a tmavý moony by byly dokonalý kombo... sám o tom často přemýšlím... bohužel ve velikosti 41 není zatím velký výběr světlých DJ.

Tak aspoň pár fotek origo racingu, a zároveň se tu pochlubím rozdělaným domkem pro pětiletý dcerky :)

post-30813-0-46945700-1505385186.jpg

post-30813-0-80935000-1505385203.jpg

post-30813-0-08647100-1505385218.jpg

post-30813-0-05255000-1505385233.jpg

Je strašná škoda, že Omega nenabízí třeba origo kroko neba gatora s tvarovanými koncovkami. Ale stejně by za ně určitě chtěla nesmysl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, mám (naivní) představu, že si tam děti o víkendu ráno vlezou a do oběda o nich nebudu vědět :) zatepleno 70mm, podlaha 30 mm, světlo uvnitř i na terásce, zásuvky (do budoucna na nabíjení mobilů a tabletů), topení, pracuje se na kuchyňce s dřezem a tekoucí vodou, budou police na knížky a hračky, stůl, židličky, ukapsovníky a minikanape. Sezení a stolek i na terásce. A malá zahrádka před domečkem na první agropokusy. Opravdické okno bude za 6 týdnů. Taková hrací místnost od jara do podzimu, aby si táta mohl dělat svý věci, nebo si lehnout do lehátka a číst si chronomag :)

Edit: Jo a zvonek s 12 melodiemi, jedna strašnější než druhá, bez možnosti volby, prostě jdou po sobě... ten měl obrovskej úspěch :) chlubím se s tím, protože jsem to dělal celý sám, kromě klempířiny.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Jj, mám (naivní) představu, že si tam děti o víkendu ráno vlezou a do oběda o nich nebudu vědět :) zatepleno 70mm, podlaha 30 mm, světlo uvnitř i na terásce, zásuvky (do budoucna na nabíjení mobilů a tabletů), topení, pracuje se na kuchyňce s dřezem a tekoucí vodou, budou police na knížky a hračky, stůl, židličky, ukapsovníky a minikanape. Sezení a stolek i na terásce. A malá zahrádka před domečkem na první agropokusy. Opravdické okno bude za 6 týdnů. Taková hrací místnost od jara do podzimu, aby si táta mohl dělat svý věci, nebo si lehnout do lehátka a číst si chronomag :)

Jo a zvonek s 12 melediemi, jedna strašnější než druhá, bez možnosti volby, prostě jdou po sobě... ten měl obrovskej úspěch :)

Zvažoval jsi na to okno mříže ? :) 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové, potřeboval bych poradit, podpořit nebo sprdnout. Ačkoli je to mírně off topic, dávám to úmyslně sem, protože jsme tady podobně postižení a možná to někdo už řešil... a nechci poslouchat řeči o tom, že jsem blázen a k tomu nenažranej, čemuž bych se jinde na chmagu asi nevyhnul.

Když jsem pořizoval první (klasické) moony, nenapadlo mě vůbec řešit, zda safír nebo hesalit, akryl byl naprosto jasná volba. Ne ani kvůli historii nebo kvůli nakrmení obsesivní mánie kontrolovat každou chvilku škrábance, ale prostě proto, že je mnohem krásnější. Jenže na Omega srazu, v buticích i jinde se mi opakovaně dostaly do rukou safírovky a okouzlil mě průhled. Docela po něm stůňu.

Co s tím? V úvahu přichází následující možnosti:

- koupit k hesalit moonům ještě moony sapphire sandwich a nosit to na střídačku. Mít ale dvojnásobný peníze v podstatě stejnejch hodinkách mi přijde docela jako luxus, navíc chystám ještě další akvizici, tak bych měl bejt asi rozumnej... a horní safír se mi vážně moc nelíbí.

- koupit k hesalit moonům ještě moony sapphire sandwich a poskládat si z toho jedny dream moony, tj pouzdro s hesalitem + pushery a do toho strojek + cifr + ručky + korunka + dýnko ze safírovek. Tak jestli mi předchozí varianta připadala jako luxus, tak tohle by byl superluxus :), protože by vedle dream moonů vznikly ještě jedny neprodejný bastly, které by musely zůstat doma v šupleti. Ovšem strojek by byl zdobenej, s kovovou pákou, a safír dýnko origo.

- splašit origo safír dýnko ze sandwich moonů (příp. i kovovou páku místo té plastové funkčnější součástky) a vyměnit to. Původní plný dýnko by si hovělo v krabičce. Výsledkem by byly klasický moony s proskleným dýnmem a pohledem na méně zdobenej (bez ženevskejch pruhů a pár dalších vymazlenin), ale i tak hezkej kalibr 1861. Všichni ale víme, jakej je opruz lovit origo součástky, na Ofrei teď dýnko není, jinde jsem zatím nekoukal.

- splašit neorigo safír dýnko, jinak vše jako u předešlého bodu. No nevím, moc se mi nelíbí a už by to byl moc velkej bastl. Viz srovnání na fotkách (mimo jiné je na snímcích vidět i srovnání zdobeného a nezdobeného strojku)

Pro úplnost dodávám, že mi jde o moony na nošení, které jsou definitivky a zcela určitě nepůjdou z domu. Pořízení limitek na běžné nošení vylučuju (nerad nosím hodinky, kterých je jen "pár" ( no dobře, u Omegy pár tisíc :) ) kusů a jejichž sběratelská cena roste).

Nějaký nápady?

post-30813-0-60720100-1506263218.jpg

post-30813-0-40441000-1506263259.jpg

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Nejsem u svých chytrých knih, takže jsem momentálně úplně hloupej = všechno je možný :) každopádně v moonech s plným dýnkem je strojek s plastovou součástkou (která je více funkční než její kovová verze používaná v moonech s průhledem), což je věc, o kterou tu běží.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...