Chosef76 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 http://www.omega-addict.com/reviews/bracelets/ Starý tahy jsou mnohem lehčí než nový šroubovaný tah, který mi připadne velikostí i váhou nevyvážený. Na starém tahu sedí hodinky daleko líp na ruce Svatá pravda. Pro mě je nový tah nepohodlný. Mno a ještě lépe než na starém tahu se nosí moony na kůži....právě. A o tom to tady je ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Tak ty ho máš Já tehdy taky jenom polknul a nechal TinTiny na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Mám, v krabici. Na hodinky na tahu nejsem zvyklý a tenhle je fakt masivní a těžký. Proto šel hned dolů a hodinky šup na kůžičku...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Musím přiznat, že RC3 je opravdu kouzelník. Řemen pro moony s koncovkami dovedl k dokonalosti. Posuďte sami. Z tohoto mám opravdu radost: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 řemen krásný, ale nemáš ho obráceně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 řemen krásný, ale nemáš ho obráceně?Já to tak taky často nosím, nějak mi tak lépe sedí tah a příjde mi praktičtější, že ten volný konec máš na vnitřní straně ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 ahajá jsem zvyklý z dlouhých gumáků apod. to mít obráceně, mít to takhle "obráceně" tak bych kolikrát ani neviděl na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 řemen krásný, ale nemáš ho obráceně?Mám. Už jsem to přehodil Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Tak já jsem nahodil tenhle NASA velcro. Ani jsem nečekal, že to bude tak pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 (upraveno) Sakra, RC3 je master. Zpet k diskuzi, vyzkousel jsem na moonech lecos (i z tahu) a jednoznacny vitez je 1498/840.:-)) Upraveno 27. října 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Sakra, RC3 je master. Zpet k diskuzi, vyzkousel jsem na moonech lecos (i z tahu) a jednoznacny vitez je 1498/840.:-))Jirko nezajdeme někdy na pivo ? Rád bych ho zkusil než objednám ten 1171 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 @ chosef: Tenhle řemen je TAK dokonalej, až má jednu chybu: stejně jako v případě origo řemene bych měl snahu ho šetřit Takovej mám respekt k výrobkům RC3. Nádherná práce. @ vojta a ostatní: v pondělí se chystá moonwatch komorní minisrázek, večer v centru Prahy, kdo byměl čas a chuť, stačí SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 (upraveno) Ano ano, okolo Florence ve 20:00. Vojta nejspis dorazi:)) Vedle moonu budou pritomny i expy 36 a mozna i Vulcainy:-)) Presnou adresu do sz. Upraveno 27. října 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 vyhybat se Florenci, píšu si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 vyhybat se Florenci, píšu si Ti zase dovezu hodinky nekdy hele :-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 (upraveno) Pokud by byl zajem, tahnul bych i literaturu. A ačkoliv se tomuhle vláknu majitelé Speedy Tuesday zatím vyhýbají, budou OBZVLÁŠŤ vítáni O Snoopíkovi a jiných limitkách to platí jakbysmet. Edit: Vulcainy samozřejmě budou, bez americkejch prezidentů by žádnej projekt Apollo nebyl, to dá rozum Upraveno 27. října 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Co vlastně všichni mají s těmi staršími modely tahů? Jde jen o vzhled, nebo jsou nějak pohodlnější? Kolikrát tady vidím starší kousky a říkám si, že to musí trhat chlupy, chrastit, viklat se atd. Plechové spony, koncovky. Pak se podívám na nové tahy a tam vidím, že vše je bytelné, nic nechrastí, šroubky a připadají mi lépe udělané. Vždycky si vzpomenu jak se u ostatních hodinek řeší jak jim strašně chrastí tah a proto jde ihned dolů a místo něj kůže, případně aftermarket tah. Hlavně Seiko a aftermarket strapcode tahy. To mi připadá zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 (upraveno) Mi prave trha chlupy ten npvy tah a hlavne mi na nem jsou moony velke.No a v neposledni rade se mi moc nelibi, nekolikrat uz se to tady resilo. Upraveno 27. října 2017 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Taky jsem nechal sundat (nový se šroubovacími články) tah a nasadit kůžičku, s ní jsou hodinky na ruce o polovinu lehčí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 To je zajímavé. U mě je to snad první tah, který mi chlupy netrhá Já si moc pochvaluju to jejich nato. Super příjemný materiál, jen je to zvedá o něco výš než klasické nato. Ale projel jsem celé tohle vlákno snad dvakrát po sobě a zjistil jsem, že taky asi půjdou na nějakou super kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se