Sphinxx Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Jak to vypadá, celej projekt umřel? Tady žádné zprávy a informace, jako u jiných putovek .. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 ke mně se už nedostaly, ale smířil jsem se s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Tak úplnou náhodou se u mě zastavily ... bohužel jen pár fotek, protože není čas je nikam vyvézt, ale pár fotek dodávám. Jsou to hezké hodinky, GPS jsem nezkusil z důvodu nevycestování do vhodné lokace. Líbí se mi modrá na číselníku a titan, líbí se mi "utopený" číselník s motivem země, kombinace solar + GPS asi fajn, druhá časová zóna ve sčítači na "6" je super věc, oakmžitě vidíte druhý čas - na rovinu cílovka nejsem a nebudu, ale tento projekt je super a jsem moc rád, že jsem je mohl zkusit. Na rovinu píšu, že vy co máte menší zápěstí budete zklamaní, rozměr 48,5 mm už je fakt dost a to i výškově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2020 Rukáv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Tak jasny, pod kosili je clovek nedostane. Ale se 17cm rukou se mi nosily relativne pohodlne cely tyden (lehkost titanu dela hodne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Na 17 cm ruce, fakt? Tak asi joo, titan super, ale velikost už je dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Jj, velikost je brutal, hlavne vyska. Ale to pouzdro ma takove kratke zahnute nozky, takze fakt sedely hezky. Az jsem cumel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Tak v tom případě beru zpět ... faktem je, že pouzdro je vychytané a "necestuje" po ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Kolegové, trochu překvapivě píšu dnešní příspěvek. Překvapivě proto, že hodinky o kterých je tu řeč, tedy SEIKO Prospex SS001J1 jsem včera objevil ve skladu u nás v práci. Chvíli jsem koukal na krabici s nápisem Seiko a pak mi to došlo. Někdy před dvěma, třemi lety mi je někdo předal s tím, že si je zase někdo jiný z fóra u mě vyzvedne. Nevyzvedl a já na to úplně zapomněl. No a pak přišel Covid, stres atd., až to celé zapadlo jinými starostmi. No a při včerejším úklidu se hodinky zase přihlásili k životu. Psal jsem včera @Chumpus (Vojtovi), ale zatím bez odezvy, a tak dumám co s tím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 8. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2023 Update ... Vojta se mi ozval a hodinky jsou na cestě k němu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se