tano Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Odesláno 15. června 2019 Paradni fotky sem soupes! Klobouk dolu.
Daemonultimate Odesláno 15. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2019 Paradni ... Díky Tano, chtěl bych lepší, ale tohle je max co z telefonu za bůra dokážu vytěžit.
Daemonultimate Odesláno 15. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2019 Cetka co nosim na krku, už 32 let.
Daemonultimate Odesláno 15. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2019 (upraveno) před 32 lety (už tenkrát mimo kumite s hodinkama na ruce) a dnes, raději nohama pevně na zemi, hopsejte když máte 115 kilo, zas ta rána se zlepšila Upraveno 15. června 2019 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 15. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2019 Dnes mám rande so svojím mestomnejdem do baru len tak chodímZdravím neóny známym gestompráve odbilo desať hodínJa sa dnes iba túlamdnes mu dám iba pekné mená
Svatoslav Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Hezké, tvoje vlákno se mi opravdu líbí.
Daemonultimate Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Konstruktéři hodinek značky Mido vždy věnovali značnou pozornost vodotěsné konstrukci hodinek. Vzpomeňme na jejich začátky a těsnění pomoci korku, který zaručoval pozoruhodnou hodnotu vodotěsnosti 300m. Řada hodinek určených k potápění byla nazvána Ocean Star a výrobce je tomuto označení dodnes věrný. Řada je velmi obsáhlá, obsahuje více i méně tool diver modely i chronografy. Tak si jich tu v krátkém obrázkovém shrnutí pár připomeňme, od počátků až k dnešnímu top modelu.
EpsteinBarr Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Tie sepia fotky karate/kungfu/kumite/žanklod...ako keby sa o ne pricinil pan Zdeněk Burian. Neviem preco, ale evokuje to u mna cestu do praveku. Nemyslim teda osobne :--)))No a jezek, tak toto je paradny ulovok.
Daemonultimate Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2019 (upraveno) Tie... Ona to už taková Cesta do pravěku, nebo Zpátky do budoucnosti vlastně už je. Každopádně pro pamětníky...již brzy...Focený na černobílé Orwo, nebo Orvo, nevim.Ježek byl super, stál čuměl a když jsem natáhl ruku padl na bok a vystrčil na mne naježený bodliny Upraveno 16. června 2019 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Odesláno 17. června 2019 Koukam, ze jsi byl v dobre kondici Jinak k tem modelum z dob drivejsich.Nejake chrona od Mido by se mi casem hodily, s patricnou wr
Daemonultimate Odesláno 17. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2019 Na svoje léta ještě stále jsem, ale pohyblivost a rychlost hmotou nenahradíš Jsem ve fázi přemýšlení co dál. Hodinek krásnejch plno, peněz málo, to je hloupá kombinace. Taky bych mohl použít pozměněné gurmánské rčení ,,oči by žraly, ale peněženka už nemůže"
Daemonultimate Odesláno 18. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2019 Večerní toulání u Labe
Daemonultimate Odesláno 20. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2019 Jedinej strom široko daleko a letos jsou teda prťavý, ale jak med.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se