Daemonultimate Odesláno 5. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Pekny panoramata pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 A to ticho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 To ticho nejak nechapu Paradni Mido set! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 To ticho nejak nechapu Paradni Mido set! Na horách: ty panoramata...v lese: slyšíš to ticho...Homolkovic familia, ale taky RodinkaDneska jsem koukal na pořad o Středozemním moři, ty barvy jak se mění, no nádhera...pak kouknu na zápěstí, zahejbu s rukou...a ono je to stejný! Tak mě ještě budou bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Jo, mas recht. Jsem to ale vul Ty Mido, jsou u me na stalo, na beton! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Fuj, pár jich znám, ale Ty mi tak nepřipadáš Tano, u mne asi taky, vůbec nevim čím bych je nahradil, nic takovýho neexistuje. Jít značkově vejš, to ale znamená dát pětinásobek, abych neměl obyč Etu, snad něco s inhousem u Tudorů, ale smysl mi uniká. Tak až když vyhraju...no jooo, já ale nesázim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Hrá to krásnymi farbami, najviac ma berie tmavotyrkysová (prvá fotka z tohto postu), alebo aká farba to je. Len neviem, či si tým ponorom uspokojil aj heliák . Vydarený model od Mida, veľmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 A to když jsme navečer vyrazili k vodě, byly celý černý Heliák? Do týhle hloubky bych si troufl i s wr 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Tak co dál? Na cestě čínská inspiračka Subů se safírem, keramikou a wr 200, na to jsem hodně zvedavej kvuli srovnání se Steinhartem, ale to je jen hraní. Hlavní směr jde jinudy, momentální favorité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Ty první, krásný vintage, což mě bere stejně tak, jak stárnu, ty druhý cosc, křemík a td, ale luneta v pvd...nepraktický u obou. A pritom bikolory se mi fakt líbej, ale na full nejsou prachy. Taky nevim, jestli zvladnu hodinky bez diver nebo gmt lunety, pouzivam to denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Si trochu myslím, ze by tě to fake zlato hodně brzo přestalo bavit, zejména když ti prošly rukama třeba ty hranatý full gold BfB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 (upraveno) Taky se toho bojim, taková konstalace už nebude, navíc se u mne ohřály jen chvilku a šly kam patřily víc. To PVD bude u Mida dobrý, ale i tak to nebude ono. Ale obyč steel už mě přestává bavit, titan nechci. Upraveno 12. července 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Ja bych se tomu pozlaceni vyhnul..Ty druhy, nebyt zlace, tak jsou v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 No jo, mne ale zaujaly jenom díky tomu bikoloru. Jinak ani náhodou. Jinak vůbec nemám představu, na kolika momentálně začínají full bikolory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Loni jsem měl dost podobný myšlenky a nakonec z toho vypadla novinka diverů od Mida, takže mě berte s rezervou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Ale v pohode, nejake podobne myslenky tady napadaji snad kazdeho, ne? Ja jsem take hodne na houpacce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Ono to nějak dopadne.Ale dnes je sobota, tak hurá na výlet. A kam to dnes bude? Cílem je Česká Lípa... ...a konkrétně Vlastivědné muzeum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se