tano Odesláno 7. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2020 Mělník, tam se prý pije první liga. Ale já vlastně už nepiju a v Mělníku jsem také ještě nebyl. Hezký to máš a ty G, jsou důstojný společník! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 (upraveno) Deamon, ty si predal Mida? Ty si predal OceanStar? Ty, čo si tu bol ambasádorom tejto značky? Nechodím na fórum už tak často, takže to mi uniklo, ale chápem tvoj posun, už som si to prečítal, v podstate mal som to podobne, automaty predal a smeroval k bezúdržbovému modelu kvôli práci, akurát bez výsledku. Rangeman sú brutálne, tvarovo tak zaujímavé a dominantné, že neustále lákajú oči. Pecka, perfektný výber. Hneď som si o nich niečo pozrel, lebo sa priznám, v tejto kategórii nie som úplne v obraze. Prosím ťa, je možné písať text? Napr. ako to je u Garminu Forerunner, kde si tlačítkom volím z abecedy a dá sa písať názov bežeckej trasy, treku. Ak je to možné, či by to šlo využiť u tvojho alarmu, tak, že mi alarm pípa (aj vibruje?) a na displeji sa zobrazí stručný text, napr.že čo mám v ten čas urobiť. Veľmi by sa mi to hodilo do práce. Edit: fotky parádne! Upraveno 8. června 2020 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 (upraveno) Díky za chválení fotek. Tohle nejsou přímo hodinky mířící do řad těch chytrých. Mají klasické funkce a k nim je přiřazeno GPS a navigace, vše na solárko. Také materiály a konstrukce jsou top. Tam oceňuju safír, při velikosti toho skla, takže je jasné, že displej není dotykový, což je dobře. Jsou to prostě ty nejplnotučnější Master of G. Jen chvilinku jsem váhal mezi nima a Tactical. Pro mne jsou chytrý hodinky nevyužitelný. Ale konstrukce a funkce Rangemanů si užívám. Takže psát nelze. Trasu si musíš naplánovat v telefonu a stahnout ji do hodinek. Navigace není plnotučná jako v autě, ale spíš bych ji přirovnal k chytrýmu kompasu, který ví odkud, přes co a kam. Body zájmu si ukládáš jako obrázky, které jsou v hodinkách k dispozici. Upraveno 8. června 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Díky. Na chytré hodinky som ani nemyslel, Garmin Forerunner (mod.310XT), ktoré som dal ako príklad, sú tréningové hodinky, používam ich na beh. Tam tiež nie je dotykový displej, ale viem písať cez tie tlačidlá, tak som myslel, či niečo podobné nebude mať aj Rangeman. Ešte poprosím o info k alarmu, hodinky pri ňom aj zavibrujú, alebo len pípajú? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Jenom pípají, ale díky tý robustnosti slaběji než bych chtěl. Budík Tě nevzbudí ani náhodou. Ale třeba signalizace změn tlaku je slyšet dobře, když člověk nespí. Jestli chceš hodinky na sport, mrkni na tu novou řadu u Casia. Ale nevím jak jí nazvali a stojí i pakatel. To jde všechno mimo mne. Mám co jsem chtěl, co využiju a už nic nehledám. Všechny hodinky jsou už mi tak nějak fuk, ve smyslu ... jů ty bych chtěl. Nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 (upraveno) Dík za odpoveď, pozriem. Casio som mal asi pred 25 rokmi, všetko potom šlo len tak okolo a nevenoval som tomu pozornosť. V podstate až celokovové B5000 a teraz tie tvoje ma navnadili pozrieť ich kolekcie znovu. Ale to teraz aj tak nie je téma najbližšej budúcnosti. Len zo zvedavosti. Znovu si pozerám fotky, krásny model. Edit: píšeš, že už nič nehľadáš...rozumiem...no, teším sa na ďalšie zaujímavé hodinky v tomto vlákne Upraveno 8. června 2020 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 (upraveno) před 21 hodinami, StanoBare napsal: ..no, teším sa na ďalšie zaujímavé hodinky v tomto vlákne Díky Stano. Já měl troje Casia asi před deseti lety, géčka nikdy a je pravda, že jsem se po nich díval všude, kam jsem vlezl. Ale ne a ne najít to pravé. Tak jsem to přestal sledovat, stejně jsem měl plnou hlavu mechaniky. A tak i mne samotného překvapilo, jak rychle jsem otočil o 180 stupňů. Musím ale přiznat, že si to neskutečně užívám. Žádný starosti s přesností, datem, rezervou chodu ani baterkou, jen čistá radost z hodinek. A máš pravdu, na ruce vypadaj perfektně. Takže na jiné hodinky si v tomto vlákně nějaký čas počkáme. A přidám jednu pracovní: Upraveno 9. června 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Pátek, tak pár pracovních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Hezkyyy, znáš to tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Tak doufám, že jsem Ti připomněl nějakej hezkej den. Přihodim fotohrátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Hezké fotohrátky, těžká pohoda. Mám to podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Jasně, musí to bejt na pohodu. Dokonce i když jsem koupil Mida, během tejdne jsem kupoval a prodával další a další mechaniky. Teď ne, je to tim, že nic jinýho neni a mám vlastně kliku, že mi tyhle Mastery tak sedly až na pár chyb po všech stránkách. I velikostně, což takhle teoreticky je neuvěřitelný, protože L2L 65mm a průměr 60 jsou přímo šílený čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Tak máš na ně pazouru. Já už jsem skoro rozhodnutý, že půjdou v první vlně z kola ven, Mido a Damasko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Tak to je slovo do pranice. Tano bejt to nějaký archivní kousky, byla by to hloupost. Ale takhle nemá smysl sušit doma něco, co stejně nenosíš. Kdyby to stálo pár kaček, je to fuk. Ale aby doma ztrácely na ceně a čekaly na nevyhnutelný servis jen tak bez užitku nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Máš pravdu a hlavně, mě ty automaty nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 A to je ten největší důvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Abych sháněl baterku na nasvícení lumi, vlastně už ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se