Pepino777 Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 Kde jsou garminy? Pokud vim, jsi snad jedinej clen, kterej je tu nosil fakt 24/7 a posilal s nima fotky. 1
Daemonultimate Odesláno 23. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2025 před 21 minutami, Pepino777 napsal: Kde jsou garminy? Pokud vim, jsi snad jedinej clen, kterej je tu nosil fakt 24/7 a posilal s nima fotky. Zatím odpočívají vedle sbírky s mechanickejma jsem ve fázi rozhodování, které půjdou z kola ven. Zatim mě Samsungy bavěj...ale, kdyby šly dát s Garminama dohromady, byly by to ty nej chytráci na světě. Takhle je to stále o kompromisech, taky narážim na úmyslnou bariérů nastavení funkcí od vývojářú. No uvidíme.
Pepino777 Odesláno 23. října 2025 Nahlásit Odesláno 23. října 2025 U chytrejch hodinek/sporttesterů je to vždycky o kompromisech. Já taky dlouho pátral a nakonec jsem zůstal u Garminu. Apple watch už v podstatě jen ležej v šuplíku. Jak dlouho ty samsungy vydržej nabitý? Může se to alespoň trochu rovnat garminu? 1
Daemonultimate Odesláno 23. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2025 před 50 minutami, Pepino777 napsal: Jak dlouho ty samsungy vydržej nabitý? Může se to alespoň trochu rovnat garminu? Je to konkurence Applu Pro, takže i výdrž je stejná. Je to prostě mobil na ruce i s eSim a to mě baví. Já jsem hroznej šťoura, tak mi trvalo dva dny než jsem je nastavil, nebo poznal, že tady udělali vývojáři chybu. Tipuju tak dva dny, ze zdraví nonstop jen tep a spánek. Vypnout always displej, vypnout ovládání hlasem. Garminy jsou s výdrží úplně jinde, ale s funkcema taky, já už to mám vymakaný: na jedný ruce Ultra, na druhý ruce Garmin Pro a na třetí ruce mechaniky. Aha, sakra, nemam třetí ruku. Tak to nemám vymakaný, kde se stala chyba? 1
Vlcak Odesláno 26. října 2025 Nahlásit Odesláno 26. října 2025 Nelíbí se mi ty šroubky na číselníku. Jinak to jsou opravdu krásné hodinky. 1
Daemonultimate Odesláno 26. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2025 (upraveno) před 4 minutami, Vlcak napsal: Nelíbí se mi ty šroubky na číselníku. Jinak to jsou opravdu krásné hodinky. V reálu hezky oživujou cifr, každopádně ukaž mi hodinky, jakýkoliv a já Ti řeknu co se mi na nich nelíbí. Máš pravdu, jsou to pěkný hodinky, byl jsem v obchodě překvapen. Tyhle jsou syna. Upraveno 26. října 2025 uživatelem Daemonultimate 2
Vlcak Odesláno 30. října 2025 Nahlásit Odesláno 30. října 2025 Kde na takové kousky chodíš? Jsou nádherné. 1
Daemonultimate Odesláno 30. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2025 před 1 minutou, Vlcak napsal: Kde na takové kousky chodíš? Jsou nádherné. Moc díky
Daemonultimate Odesláno 31. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2025 Tak jsem spustil skoro všechny zdravotní funkce včetně sledování apnoe, na které trpím, měření Ekg, dokonce i tlaku. Co mě ale překvapilo je, že mě ty potvory ve formě zvukového záznamu nahrávají jak a v kolik chrápu. Ty hodinky jsou neskutečný.
Daemonultimate Odesláno 31. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2025 Jste na cestě k novému majiteli. Služte mu tak dobře, jako jste sloužily mně.
Daemonultimate Odesláno 31. října 2025 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2025 Teď už by je jeden nepoznal 1
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2025 Tohle mě taky baví 1
Daemonultimate Odesláno 28. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Za chvíli vycházka a vyrážim k tátovi na svíčkovou, dělá tu nejlepší na světě. Zlatou jsem nikdy nenosil, ale vždy se mi líbila. Když jsem se konečně probudil a pořídil si zlatej náramek a parádní řetízek, nastal problém, co s hodinkama? Pořídil jsem si pár pozlacených kousků, ten nej jsou Seika s poctivim 24 karátovym povrchem. No jo, ale když já většinu času nosim chytrý hodinky. Tak jsem je vytunil taky. Dělají i full gold, ale na hodinky co vydržej cca 4 roky je to trochu blbost, pro normální smrtelníky. 1
Daemonultimate Odesláno 28. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2025 Seika s poctivým 24 karátovym povrchem. Raději spisovně jak to má bejt
Daemonultimate Odesláno 29. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2025 Tak dělejte radost novému majiteli, stejně jako jste udělaly mně.
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2025 Pár pohledů na dýnka 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se