Daemonultimate Odesláno 6. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 před 12 minutami, JR_2010 napsal: Vyrazil jsem ráno a zpátky došel už za tmy, ... No je to kus cesty. Ten vejšlap je taky něco sám o sobě. Naposled jsem tam byl na noční akci a to bylo fakt hezký. před 8 minutami, Prochy68 napsal: Dneska uz je to ... Tak to jsme na tom podobně. Když někam vyrážím, vždy beru jídlo a pití, už jen z toho důvodu, kdybych někde zůstal a prokopával se ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Ja teda nelezu nekam ze bych se prokopaval, ale jsem rad sobestacnej. Sice to znamena nejaky to kilo navic, ale to me pri my vaze nevyrhne. A pak kdyz pri ceste narazim na nejaky to toceny, kavu, dortik, je to prijemny zpestreni kdyz je cas a chut Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 (upraveno) Tak to jsme na tom dost podobně. V poslední době vyrážím stejně jen na jednodenní akce, takže neberu komplet výbavu cca 30-40kg, ale jen sekeru, lopatku, nože, lékárničku, lano, karabiny, svítilnu, powerbanku...a jsem i jídlem a pitím na dvaceti. To už k těm mejm 105kg jde tahat i 10 hodin bez zastavení. Jako na včerejší akci Upraveno 8. května 2022 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Jsem na dovoleny s mizernym internetem, nactou se mi 3 fotky a konec. Je to ta byvala zakladna jak se tocil Rapl?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Nevím, kterou základnu myslíš. Vím, že Rapl byl Přebuz, tu jsem sem dával tak vloni v létě, ale to nebyla vojenská základna. Tohle je pár fotek z Brd, to bude zas někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 Myslel jsem Klondajk, ta pata fotka mi prisla jako tam odtud.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 před 1 minutou, Prochy68 napsal: Myslel jsem Klondajk, ta pata fotka ... Přesná trefa vidiš to jsem ani netušil, že tam točili Rapla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 (upraveno) Omyl,sorry Upraveno 8. května 2022 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Dám sem jen pár fotek z dneška, sídliště duchů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Mimon, Ralsko a okoli nebo nekde uplne jinde?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Ralsko, Ploužnice, jestli máš Instagram tak tam mrkni, daemonultimate1, bude tam víc zajímavostí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Asi si ho budu muset zřídit . Já tam byl nedovno na letišti a v okolí na víkend, ale Plouznici jsem jen projížděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 U nás na Kladně si už byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Byl, dám to na Ig až na to dojde, mám toho moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 Krasavec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupr Odesláno 16. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 hezký fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2022 před 22 minutami, kupr napsal: hezký fotky Díky moc, tohle se fotí samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Nezamykám to tu, třeba se vrátím. Tak jen dočasně zatáhnu oponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Škoda. Sem chodím rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Škoda. Tak doufám, že opona se brzy zvedne.... PS. Byl jsi na tom Königsteinu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se