Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2019 Dostal jsem chuť zajet si k moři, ale jelikož už jsem letos dvakrát byl, mám vybráno, nebo že by...
tano Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2019 Je videt, ze i v tomto pocasi mas dobrou naladu! Pekne.
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2019 To mám, vždyť život je krásnej
tano Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2019 Ja jdu zitra do roboty, tak to budu vykladat lidem
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2019 Tak v tý tvojí to bude sedět, sluníčkovej My teď už fofrujem, vánoce za zadkem, letos ta horečka vypukla o měsíc driv.
Daemonultimate Odesláno 16. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Sobota v černém
Daemonultimate Odesláno 17. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 Moře bylo, holky byly, hodinky i auta, tak vyrazíme na nějaký ten hrad. Vlastně zámek. Jizerní Vtelno a Stránov. V poslední době jsem tam skoro každý pracovní den. Původně se jedná o hrad postavený v letech 1463?1468 Jarošem ze Svojovic. Z této doby se zachovala výrazná kamenná věž. Hrad byl tehdy centrem poměrně rozsáhlého panství, které ve 2. polovině 16. století drželi Berkové z Dubé.Za nich a dalších majitelů původní hrad změnila razantní renesanční přestavba, zakončená snad až na počátku 17. století. Poslední pozdně renesanční fáze přestavby probíhala již za Viléma Slavaty z Chlumu. V tomto stavu přetrval zámek až do poloviny 18. století, kdy se jej v roce 1746 ujali Příchovští z Příchovic. Za Jana Příchovského došlo roku 1767 v zámeckém areálu k výstavbě nového kostela sv. Václava. V té době se uskutečnila i změna vnějšího vzhledu, zvláště otevřené arkády.Dnešní novorenesanční vzhled navrhl architekt Josef Schulz pro Marii z Valdštejna-Vartemberka. V roce 1917 koupil zámek Stránov Josef Šimonek (prezident Škodových závodů v Plzni, senátor). V současné době je majitelem zámku Ing. Jaromír Šimonek, jeho pravnuk.
tano Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 (upraveno) Paradni toulacka, jsem rad, ze jsem se tam skrze Tebe mohl vydat. Upraveno 17. listopadu 2019 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 17. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 To mě napadá začít tvořit trochu Cimrmanovsky. Co na tom, když napíšu, že tam je krásná vyhlídková věž nebo sbírka zbraní a ona tam opravdu je, když se tam někdo vypraví. Začít psát nesmysly a návštěvník pak bude překvapen realitou
wizard-ov Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2019 To mě napadá začít .... to je hezké
Daemonultimate Odesláno 18. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 (upraveno) Tano mě naladil svým Faustovým domem do tajemné nálady. A není špatný nápad některá tajemná místa v naší zemi navštívit. Začnu trochu netradičně, od konce. Konce nás všech, začnu jedním tajemným hřbitovem.Malý hřbitov u Noutonic děsí místní už po dlouhá léta. Lidé, kteří ho navštívili, se setkali s mnoha různými jevy, které si nedovedou nikterak vysvětlit. Objevuje se zde světélkující mlha a podivný vítr. Jdou zde slyšet různé podivné zvuky, které s okolním světem nemají nic společného. Lidé popisují i tajemné kroky za zdmi hřbitova. Tyto věci jen potvrzují místní pamětníci. Mezi lidmi kolují příběhy o světélkující mlze, pohybujících se hrobech, míhajících se stínech apod. Podle nich asi nemohou někteří mrtví najít svůj klid, jen nevědí, kteří to jsou. Snad přízrak mrtvé hraběnky? Nebo dokonce tzv. skrčenci, kteří zde byli pohřbeni již v pravěku. A také je tu urozená dáma Barbara Dlauhovesky von Langendort. Její rod zde má hrobku. Zemřela velmi tragicky, kdy i se svým koněm spadla ze skály (nebo možná skočila) a zabila se. Tyto duše prý nikdy nenajdou svůj klid a často se objevují na místech, které mají něco společného s životem a smrtí. Možná je to právě nešťastná hraběnka, která uvízla někde mezi bytím a nebytím a nyní se zjevuje na noutonickém hřbitově.(jenprocestovatele.cz) Upraveno 18. listopadu 2019 uživatelem Daemonultimate
tano Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 O tomto miste jsem jiz cetl, bohuzel jsem jeste nemel tu moznost ho navstivit.Tyhle temata ja tuze rad! Diky
Daemonultimate Odesláno 18. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 (upraveno) Rád jsem Tě potěšil. Mám výhodu v tom, že pracovně i nepracovně dost lítám sem a tam, tam a sem...Jen je to takový ve fofru. Upraveno 18. listopadu 2019 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 18. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Kdepak, to asi v noci, jen nevím o které
Daemonultimate Odesláno 19. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 ... Díky za super odkazy, taková návštěva v noci, ta by měla úplně jiný grády
Daemonultimate Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 Ještě pár fotek Stránova v zajetí démonů
tano Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 Husty, ty blesky jsi nafotil real, nebo to jsou nejake triky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se