pavel23 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Odesláno 22. února 2020 Však ty to umíš a k tomu fotíš krásné hodinky.
Daemonultimate Odesláno 22. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2020 Díky Tak co je nového. Citizeny jsem vyzkoušel a jdou k novému majiteli. Trochu nostalgie, ale prostě šest winderů plnejch a NOVEJ KOUSEK NA CESTĚ. Citizeny super, za měsíc průměr -3 s za den. Přesný zpracování. Seiko může jen závidět. A co bude novýho? Zázraky nečekejte, na to nejsou prachy, ale něco, co jsem ještě neviděl. A o tom to je. Poznávání, touha a další hromada emocí. O tom je život. A o to víc život nadšence do čehokoliv. Třeba právě do hodinek.
tano Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Odesláno 22. února 2020 (upraveno) Tak jsem zvedavy, co to bude. Upraveno 22. února 2020 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2020 (upraveno) Nic pro Tebe Tano, má to průhled. Kapitána Korkorána z moře těžko dostanou,má pro štěstí na zápěstí kotvu vytetovanou.A když se tajfun zvedne, moře rozkatí, na Korkorána tohle neplatí... Upraveno 23. února 2020 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 23. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2020 Taky jsem zvědavej, to bude v tejdnu někdy. Buď v klidu, je to jen hra, nic zásadního.
Daemonultimate Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2020 V 25. 2. 2020 v 17:52, krtenek napsal: Budou to Citizeny. Ty mne právě opustily, jsou to tyhle nafotim líp.
Daemonultimate Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2020 V 25. 2. 2020 v 18:07, shewcza napsal: Dumas! Gratulace k novému kousku Trefa do černého. A děkuju
tano Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Hezky, tak to moc zvedavy na pocity.Tuto znacku jsem jeste nazivo nevidel.
Daemonultimate Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Tano, no za ty prachy kvalita perfektní. Inspirovaný Baby Ploprof ze sedmdesátých let. Parádně udělaný. Nádherný barvy a 44 sedí jak prdel na hrnec. Nemají nožičky, takže mesh zapadá do pouzdra. Až bude čas a lepší světlo nafotím je. Lumi je takovej bonbónek. Šajněj jak atomová elektrárna. Citizeny byly dobrý, ale na mne malý. A safír s Ar má taky svoje kouzlo. Uvidime jak šlape strojek, ale neměl by být problém.
Daemonultimate Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2020 To uvidim až zitra po práci, jestli se stihnu vrátit za světla. Má to být tmavě modrá, ale zatim vidim tmavě modrou šmrnclou zelenou. A tu mám nejraději. Ale víme z Mido diverů co modrá dokáže.
tano Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Pecka, ta oranz to skvele podtrhuje!Ten lom pouzdra je moc zajimavy.
Daemonultimate Odesláno 26. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2020 Tano mrkni na korunku, snažil jsem se ji vyfotit, ale tim že je skoro průhledná to jde špatně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se