tano Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Ja jsem si rikal, ze jsem nejak pozadu a byl jsem radeji zticha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Ja jsem si ... ale děje se mi to jen tady na fóru, nikde jinde ani na Hodinkomanii ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Honzo pěkný to máš . Hned jak to půjde, tak budu objednávat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Honzo pěkný to máš . Hned jak to půjde, tak budu objednávat :-) Díky tak držím palce ať to vyjde. Jsou opravdu parádní. Ta živost barev je neuvěřitelná, není jen podle náklonu hodinek, ale podle osvětlení venku i uvnitř. Vydrží být černé, černo-modré, malachitové....celé hodiny, víš, že jsou modré a pripadas si jak barvoslepej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Ta vteřinka je neuvěřitelný detail dokonale provedená. Ladí s nápisem chronometer si a mít na ně oranžovou gumu v létě k moři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 (upraveno) Roudnice nad Labem, pro někoho domov, pro jiného zajímavý tip na výlet a příjemně strávený Při své návštěvě nezapomeňte na kamennou věž Hlásku, kousek od centra města. Původní Staré město v Roudnici se rozprostíralo mezi Poděbradovou ulicí a dnešním náměstí Jana z Dražic. Celý prostor byl obehnán kamennou hradbou , do které stavitelé zakomponovali strážní a pozorovací věž, dnešní Hlásku. A právě tato věž je jedinou dochovanou součástí starého opevnění. Mineme expozici věnovanou fotografiím historické Roudnice a vydáme se po úzkém strmém schodišti vzhůru do věže. Upraveno 8. května 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Na vrcholku věže nás čeká prostor, kde vytvoříme skupinku a je nám umožněn vstup na úzký věžní ochoz.Tam už na nás čekají výhledy na město i širokého okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Dobre Ty! Moc pekny pohled na mesto, fotky nemaji chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Dobre Ty! Díky Tano, jen jsem doplnil tvůj super report z Roudnice. Ale všechno dělám na telefonu. Docela pakárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Ja to take drtim vse na mobilu Zase to ma vyhodu, ze to muzes delat treba v metru, nebo hospode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 No to má...asi...metrem nejezdim a do hospod nechodim, tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Modrého jsem chytil na plotě, už je to deset let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Mido Multifort Patrimony Značka Mido představuje po novince z řady Ocean Star i nový model z řady Multifort. Vintážní hodinky inspirované vlastní minulostí mají průměr 40mm, safírové sklíčko a jsou osazeny strojkem Powermatic 80. Zajímavost modelu podtrhuje pulsometr vyvedený na jeho číselníku. Zdroj: Watchussek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Aifelka x-krát jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 A trochu těch vejšek k tomu, fotky z telefonu nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Tak taky trochu té autentičnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se